STIRI Suporteri Donaţi 2% pentru Oţelul !

LSG '93LSG '93În încercarea noastră de a face tot ce depinde de noi pentru salvarea simbolului și a mândriei noastre de gălăţeni, Liga Suporterilor Gălăţeni 1993, face apel către simpatizanți și suporteri, câți au mai rămas acum la greu, pentru direcționarea sumei de 2% din impozitul anual, către asociația suporterilor.


Împreună cu celelalte sume pe care le încasăm din cotizații, donații, etc., toți banii vor fi direcționați către clubul FC OȚELUL GALAȚI! În anul 2015, LSG'93 a făcut eforturi materiale consistente și constante pentru susținerea și continuarea activității la OȚELUL GALAȚI.

De 13 ani, de când se pot direcționa cei 2% din impozitul anual, este pentru prima oară când noi încercam cu ajutorul vostru să ajutăm OȚELUL alegând această cale. În toți acești ani, noi toți am contribuit probabil cu cei 2% pentru alte cauze, iar acum, în ceasul al 12-lea, ar fi timpul să încercăm să ajutăm şi prin această metodă echipa noastră de suflet, așa cum o vom face mereu!

Liga Suporterilor Gălăţeni 1993

FormularFormular

Comentarii   
  •  
  •  

#1 costelus » 25-01-2016 16:07

Cum trebuie procedat sa faci sa donezi 2% din impozitul pe venit?

costelus

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 25-01-2016 19:05

Citez pe costelus:
Cum trebuie procedat sa faci sa donezi 2% din impozitul pe venit?

Simplu! Descarci formularul, il completezi cu datele personale si il depui la sediul LSG'93 de la Baza Sportiva Siderurgistul.

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |