Acum, ei sunt Otelul !Acum, ei sunt Otelul !Astăzi, 23 februarie 2016, se împlinesc 9 ani de la apariţia primului număr al revistei PDF - Dunărea Bătrână, o publicaţie pentru suporteri, scrisă de suporteri, transformată între timp în site-ul pe care îl accesaţi zi de zi.  

Pentru că ne-am obişnuit să facem noi cadourile de ziua noastră, de data aceasta ne-am îndreptat atenţia către “Noul Oţelul” - format aproape în totalitate din Grupa de Juniori A, care ne va reprezenta cel mai probabil la restul meciurilor de Liga a II-a – grup antrenat de legendarul portar Stelian Bordeianu.

Membrii DB au făcut o incursiune surpriză ieri la Baza “Ancora” şi au oferit cadou câte o carte “50 de ani / 50 de legende” tinerilor componenţi ai lotului oţelar, cărora le-au adresat şi câteva cuvinte de încurajare în cazul în care vor fi aruncaţi în focul luptei începând din 27 februarie!   

Dunărea Bătrână face parte din viaţa a peste 1000 de oameni zi de zi, pentru că unii o văd precum casa lor virtuală, pentru că aici am venit să ne bucurăm şi tot aici am venit să plângem pentru Oţelul. Cu ajutorul vostru, dragi camarazi roş-alb-albaştri, am fost cea mai puternică şi coerentă voce a suporterilor timp de 9 ani. Chiar dacă finalul pare acum mai aproape ca niciodată vrem să mulţumim tuturor celor care formează această comunitate online, dar mai ales ţinem să vă mulţumim celor care aţi mai rămas alături de această echipă. LA MULŢI ANI suporteri oţelari, LA MULŢI ANI Oţelului şi, cu permisiunea voastră, LA MULŢI ANI Dunării Bătrâne!