O parte din produsele care vor fi scoase la vanzareO parte din produsele care vor fi scoase la vanzareDupă cum bine știți, suporterii Oțelului au făcut întotdeauna sacrificii pentru a-și ajuta gruparea favorită. Nici de această dată, când clubul traversează momente extrem de dificile, fanii roș-alb-albaștrilor nu se lasă mai prejos.


Astfel, pe lângă obișnuitele programe de meci realizate de către cei de la Peluza Sud, o altă serie de produse vor fi scoase la vânzare de către grupul Steel Boys. Din banii strânși se vor cumpăra lucrurile necesare pentru continuarea activității în condiții cât mai bune la Oțelul.
La poarta principală de la Stadionul “Dunărea”, la meciul cu Gloria Buzău, de sâmbătă, 5 martie, ora 11.00, îi veţi găsi pe cei de la Steel Boys care vor pune la vânzare următoarele produse în culorile clubului: insigne, desfăcătoare, cărți poștale, magneți și jobene. Prețul minim pentru un produs este de 5 lei. Este nevoie ca orice suporter care vine la stadion să-și achiziționeze măcar un produs, mai ales că partida se va disputa cu intrarea liberă!