STIRI Nationale Antonio Sefer, din nou la naţională

Antonio Sefer (nr. 10)Antonio Sefer (nr. 10)Echipa națională sub 16 ani pregătită de către antrenorul gălățean Gabriel Manolache va disputa, pe 15 și 17 martie, două jocuri de pregătire în fața selecționatei similare a Italiei. La această acţiune a tricolorilor mici a fost convocat și mijlocaşul de la Oțelul Galaţi, Antonio Sefer (15 ani). Cele două partide sunt programate să se dispute la Centrul Național de Fotbal Buftea: pe 15 martie la ora 16:00 și pe 17 martie la ora 10:00.


Sefer a marcat două goluri pentru naţionala noastră de juniori la Aegean Cup 2016, la începutul acestui an, în partidele cu Statele Unite ale Americii şi Belgia.

Reprezentativa juniorilor născuți în anul 2000 va debuta în calificările pentru Campionatul European sub 17 ani din 2017 în toamnă. În perioada 25-30 octombrie, în țară, vor întâlni Anglia, Austria și Azerbaijan în grupa de calificare la Turul de Elită. Merg mai departe în faza următoare primele două clasate din fiecare grupă, alături de cele mai bune 5 ocupante ale locurilor 3 din totalul de 13 grupe.

Login sau crează cont pentru a comenta              |