Antonio SeferAntonio SeferSelecţionata Under 16 a României a învins reprezentativa U15 a Italiei cu scorul de 2-0 într-un joc amical disputat la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. Antonio Sefer, jucătorul Oţelului Galaţi, a intrat pe teren în minutul 67 al meciului, în locul lui Chera. Mâine, 17 martie, de la ora 10:00, va avea loc cel de-al doilea meci de verificare între cele două reprezentative de juniori.
Echipa naţională formată din juniori născuți în anul 2000 va debuta în calificările pentru Campionatul European sub 17 ani din 2017 în toamnă. În perioada 25-30 octombrie, în țară, vor întâlni Anglia, Austria și Azerbaijan în grupa de calificare la Turul de Elită. Merg mai departe în faza următoare primele două clasate din fiecare grupă, alături de cele mai bune 5 ocupante ale locurilor 3 din totalul de 13 grupe.

În altă ordine de idei, Sefer a marcat două goluri pentru naţionala noastră de juniori la Aegean Cup 2016, la începutul acestui an, în partidele cu Statele Unite ale Americii şi Belgia.