A. Sefer (dreapta)A. Sefer (dreapta)Selecţionata Under 16 a României a pierdut al doilea meci contra reprezentativei U15 a Italiei, scor 1-3, într-un joc amical disputat la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. Antonio Sefer, jucătorul Oţelului Galaţi, a intrat pe teren din primul minut al partidei, fiind înlocuit în minutul 67 cu Trip. El a avut o ocazie mare în minutul 11, atunci când a şutat foarte bine din marginea careului de 16 metri, cu stângul, dar portarul advers s-a arcuit şi a respins de lângă bară.


Pe 15 martie, în primul meci amical dintre cele două selecţionate, România s-a impus cu 2-0. Atunci Sefer a evoluat timp de 13 minute, întrând în minutul 67. Cu cele 67 de minute jucate azi, Antonio a strâns 80 de minute în tricoul naţionalei, adică un meci întreg la categoria aceasta de vârstă, unde partidele au doar 80 de minute.
Echipa naţională formată din juniori născuți în anul 2000 va debuta în calificările pentru Campionatul European sub 17 ani din 2017 în toamnă. În perioada 25-30 octombrie, în țară, vor întâlni Anglia, Austria și Azerbaijan în grupa de calificare la Turul de Elită. Merg mai departe în faza următoare primele două clasate din fiecare grupă, alături de cele mai bune 5 ocupante ale locurilor 3 din totalul de 13 grupe.