STIRI Editoriale Bucurați-vă de fotbal, copii!

FOTO Sorin PanaFOTO Sorin PanaMâine, tinerii noștri jucători debutează pe Stadionul “Oțelul”, iar rândurile de mai jos le sunt dedicate în totalitate.

Dragilor,

După ce veți păși în vestiar, opriți-vă câteva secunde și trageți adânc aer în piept. Simțiți? Între acei pereți e spiritul lui Valentin Ștefan, Ion Viorel, Cătălin Tofan, Maleș, Tănase sau Pelin. Ei, și mulți alții, au fost colegi de generație cu antrenorul vostru, Stelică Bordeianu. Știu că nu i-ați văzut jucând, pentru că abia vă năşteaţi, dar sigur îi cunoașteți pe toți din poveștile părinților și a celor mai mari, din filmuleţele de pe Youtube sau din cartea „50 DE ANI, 50 DE LEGENDE”. Ei sunt doar o mică parte dintre cei ce făceau meciuri memorabile pentru Oțelul în anii în care voi abia deschideaţi ochii în lume.  
Așezați-vă cu grijă și faceți liniște. Auziți? Între acei pereți încă se aud strigăte de luptă și urlete de bucurie. Recunoașteți vocile? Sunt ale lui Gabi Paraschiv, Liviu Antal, Cristi Sîrghi, Mariu Pena, Gabi Giurgiu, Sergiu Costin, Alejandro Viglianti... Pe ei i-ați văzut jucând. Nu e nevoie să vă mai povestească cineva despre ei, pentru că le-ați fost copii de mingi la unele meciuri. Sunt fotbaliștii care v-au încântat copilăria. Sunt cei ce v-au făcut să fiți mândri că jucați pentru Oțelul Galați. Sunt campionii noștri și ai voștri! Sunt campionii tuturor celor ce iubesc Oțelul!  
Astăzi, trăiți-vă visul! Fiți mândri de tricoul pe care îl îmbrăcați, de clubul pe care îl reprezentați, de stadionul pe care jucați! Astăzi, pe lângă cei ce încă vă mai sunt aproape și va încurajează din tribune, îi aveți acolo, lângă voi, în vestiar, și pe toți cei ce au pus la nevoie chiar și capul în fața bocancului pentru Oțelul. Spiritul lor nu va dispărea niciodată dintre aici pereți. Gândiți-vă puțin la ei, la cât de multe sacrificii au făcut din dragoste pentru echipa asta minunată și la câte bucurii au adus unui întreg oraș și apoi pregătiți-vă de luptă.
Sunteți gata? Echipați-vă și ieșiți pe teren. Jucați fără să vă gândiți la rezultat sau la poziția din clasament. Lăsați frica și emoțiile în vestiar. Jucați cu ambiție, jucați cu încredere, jucați pentru trecut, prezent și viitor. Jucați pentru că Oțelul trebuie să existe în continuare. Bucurați-vă de fotbal!
Noi, cei din tribune, nu suntem supărați pe voi. Din contră, vă iubim și vă mulțumim pentru că suntem convinși că veți face tot posibilul pentru a ține steagul sus, pentru a nu lăsa Oțelul să moară!

Trăiască echipă Oțelul, trăiască galeria ei!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Laguna GT » 18-03-2016 11:41

Frumos articol, un +1 de la mine.
Ar fi frumos sa vina la aceste ultime meciuri si fostele glorii ale Otelului (o parte dintre ei amintiti mai sus), sa-i sustina pe acesti copii si sa le explice ce inseamna sa joci cu inima. Nu spun ca acesti copii nu o fac deja, dar un sfat/o poveste/o incurajare venita de la cineva care a scris istorie pentru acest club ar creste un pic increderea de sine si, de ce nu, constientizarea a ceea ce inseamna ei acum pentru Otelul.

Laguna GT

  •  
  •  

#2 eddynho » 18-03-2016 13:02

Intrarea este libera maine? daca nu,fetele platesc?

eddynho

  •  
  •  

#3 Dregan » 18-03-2016 17:07

Citez pe eddynho:
Intrarea este libera maine? daca nu,fetele platesc?

E libera intrarea

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |