STIRI Suporteri INTRAREA GRATUITĂ: Veniţi la meci!

Vremuri nu prea indepartateVremuri nu prea indepartateLansăm un apel către toți suporterii echipei Oțelul Galați să vina pe Stadionul "Oțelul" pentru a încuraja echipa în meciul de sâmbătă, 19 martie 2016, ora 11.00. Intrarea este gratuită!

Prezența sau lipsa suporterilor de pe stadion va fi o demonstrație a dorinței dumneavoastră de supraviețuire a echipei Oțelul. Au fost numeroase greșeli făcute în timp de cei care au administrat clubul din 2006 până azi, greșeli care au redus șansele de supraviețuire, dar acum, în ceasul al doisprezecelea va rugăm să țineți cont că orice greșeli ar face adulții nu trebuie să spulbere visurile unor copii. Copiii noștri luptă cu abnegație pentru a demonstra că au muncit din greu pentru a ajunge fotbaliști adevărați.

Va rugăm să-i susțineți. Salvarea echipei Oțelul este în mâinile dumneavoastră, adevărații suporteri gălățeni. Problemele financiare ale FC Oțelul SA nu sunt unice în fotbalul românesc, dar spre deosebire de alte cluburi Oțelul a reușit să ajungă în ultimele etape numai datorită inimosilor copii care luptă pentru a vă demonstra că școala de fotbal Oțelul este adevărata pepinieră a fotbalului românesc.

Va mulțumim pentru că iubiți în continuare Oțelul – Campioana României!

www.otelul-galati.ro

Login sau crează cont pentru a comenta              |