STIRI Liga I LA MULŢI ANI, Mihai Manău!

Mihai Manau - un copil care si-a vazut implinit visul de a juca la echipa sa favoritaMihai Manau - un copil care si-a vazut implinit visul de a juca la echipa sa favoritaAstăzi, 22 martie 2016, Mihai Manău împlineşte frumoasa vârstă de 18 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.


Mihai este unul dintre jucătorii formaţi în propria pepinieră de talente a clubului. Evoluează ca fundaş stânga şi s-a făcut remarcat la juniori, acolo unde a avut rezultate de seamă. A debutat la formaţia de seniori pe 5 martie, anul curent, la partida de Liga II pierdută acasă cu Gloria Buzău. Per total a prins 3 partide la Oţelul, intrând de fiecare dată din postura de rezervă şi strângând până acum 33 de minute pe terenul de joc.

Mihai Manău, fotbalistul, este nimeni altul decât nepotul lui Mihai Manău de la Dunărea Bătrână, unul dintre cei mai pasionaţi suporteri ai Oţelului Galaţi, cel care vă aduce an de an faimosul Pluguşor DB. La debutul nepotului său la Oţelul, Mihai Manău, suporterul/jurnalist, a scris următoarele: “Erai mic. Nu aveai mai mult de 3-4 ani când am început să schimb pase cu tine prin sufragerie. Ai învăţat foarte repede să loveşti cu latul şi am trecut la alt nivel. Am început să ne jucăm în spatele blocului. Loveai numai cu stângul şi începeai să înţelegi ce înseamnă «şiret plin». Anii au trecut şi ai început să practici fotbalul într-un mediu organizat. Împreună am făcut multe drumuri către "Siderurgistul". Când ai împlinit 10 ani, jucătorii Oţelului de atunci, împreună cu Petre Grigoraş te-au primit în vestiar şi ţi-au cântat «La mulţi ani!». Janos Szekely ţi-a oferit atunci un tricou şi ţi-a promis că a doua zi va marca pentru tine. A doua zi, Oţelul a bătut pe Gloria Bistriţa, Szekely a marcat şi a venit la gard dedicându-ţi golul. Acum cinci ani sărbătoream împreună pe Faleză câştigarea campionatului şi ne imaginam un viitor plin de trofee şi meciuri europene pentru echipa noastră... Dar lucrurile au început să fie din ce în ce mai rele pentru noi şi pentru clubul pe care te-am învăţat să-l iubeşti încă de mic... Mâine vei îmbrăca cel mai frumos tricou din lume, mâine vei reprezenta Oţelul! Mâine scorul contează mai puţin. Atitudinea, curajul şi dăruirea totală, până la ultima picătură de energie sunt mult mai importante. Dacă vei juca, indiferent de rezultat, să joci mereu astfel încât să părăseşti întotdeauna terenul cu capul sus. Fără frică, fără emoţii, fără figuri şi fără talente! Am încredere în tine. LA LUPTĂ! Trăiască echipa Oţelul, trăiască galeria ei!”

Astfel, la doar 18 ani, Mihai Manău este unul dintre adolescenţii care ne ţin Oţelul în viaţă, alături de ceilalţi  juniori ai clubului roş-alb-albastru, iar pentru acest lucru merită din plin aprecierea noastră. El nu este doar un jucător devotat culorilor, ci şi un suporter al echipei roş-alb-albastre încă de mic, iar cu astfel de caractere am fi ajuns mari ca echipă, dacă ne-ar fi lăsat alţii să mai trăim.

Mihai Manau in Duel cu Epaminonda Nicu, jucator cu minute in Champions League !Mihai Manau in Duel cu Epaminonda Nicu, jucator cu minute in Champions League !

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 22-03-2016 12:02

La multi ani!
+1

Tudor

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 22-03-2016 20:25

La Multi Ani Sanatosi si plini de realizari!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |