STIRI File de poveste “E posibil să fi fost ultimul meci din acest sezon și chiar din istoria Oţelului”

Robert CiureaRobert CiureaCăpitanul Oțelului, Robert Ciurea, a vorbit despre meciul din etapa a 25-a din Liga a II-a, cel cu Rapidul, care ne-a adus retrogradarea:

”Din păcate, meciul contra Rapidului e posibil să fi fost ultimul din acest sezon și chiar din istoria Oţelului. Ne gândim cu tristețe la ceea ce va urma după această partidă. Încercăm sa ne motivăm. La penalty am luat o decizie greşită şi îmi pare rău acum. Îmi cer scuze de la colegi, de la suporteri... Vom vedea ce va fi de acum încolo. E trist că s-a ajuns aici.”

Chiar dacă a ratat un penalty în ceea ce ar putea fi ultimul meci pentru Oţelul, Robert Ciurea nu ar trebui judecat prea aspru, mai ales dacă ne gândim că el este singurul jucător al echipei care nu mai are dreptul să joace acum nici măcar la juniori, deci ar putea rămâne pe bară o lungă perioadă de timp dacă nu îşi găseşte rapid o altă echipă, deoarece Oţelul este deja retrogradată deja în Liga a III-a cu 5 luni înainte de începerea unui nou sezon! Să nu uităm nici faptul că Ciurea a fost “ultimul mohican”, el fiind singurul jucător din tur al Oţelului care a rămas la echipă după ce toţi componenţii lotului au abandonat în iarnă.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 geo007ro » 31-03-2016 14:22

Nu e ultimul meci. Urmeaza Liga a 3-a. Și dacă nu. atunci Liga a 4-a. Dar cred că din vară urmeaza o fuziune. Și ar fi și normal.
−2

geo007ro

  •  
  •  

#2 GeoGl » 31-03-2016 15:36

Respect acestui tanar jucator care a pus mai intai sufletul si apoi banii.Poate ca nici lui nu ii convine ca nu ia bani,dar a jucat pana la final si nu stiu daca ne este dator cu ceva,spre deosebire de multi alti fosti jucatori(vezi cazul oierilor Neagu,Rapa ori iorga si lista ar putea continua) care au preferat sa slefuiasca bancile altora decat sa joace meci de meci si sa salveze echipa care le-a fost rampa de lansare.Nu zic ca nu conteaza si banii,dar cand mai mult freci banca decat sa joci meci de meci,fie ele si in liga 2,iti da o stare de :-x .Asta ca sa nu mai spunem ca oricum oriunde ar fi jucat ca imprumut,tot aveau jumatate de salariu si cred ca era suficient(sa pui minim 500 euro pe luna la jumatate si raportat la viata din Romania eu zic ca era mai mult decat suficient)sa isi ajute echipa care a "investit" suficienti bani in ei.Este parerea mea si toate parerile legate de comentariul meu,le voi suporta!!!

GeoGl

  •  
  •  

#3 bogdan64 » 31-03-2016 17:49

Citez pe GeoGl:
Respect acestui tanar jucator care a pus mai intai sufletul si apoi banii.Poate ca nici lui nu ii convine ca nu ia bani,dar a jucat pana la final si nu stiu daca ne este dator cu ceva,spre deosebire de multi alti fosti jucatori(vezi cazul lui oierilor Neagu,Rapa ori iorga si lista ar putea continua) care au preferat sa slefuiasca bancile altora decat sa joace meci de meci si sa salveze echipa care le-a fost rampa de lansare.Nu zic ca nu conteaza si banii,dar cand mai mult freci banca decat sa joci meci de meci,fie ele si in liga 2,iti da o stare de :-x .Asta ca sa nu mai spunem ca oricum oriunde ar fi jucat ca imprumut,tot aveau jumatate de salariu si cred ca era suficient(sa pui minim 500 euro pe luna la jumatate si raportat la viata din Romania eu zic ca era mai mult decat suficient)sa isi ajute echipa care a "investit" suficienti bani in ei.Este parerea mea si toate parerile legate de comentariul meu,le voi suporta!!!

Ce sa zic? Cam ai dreptate! Sper, totusi ca istoria Otelului sa nu se termine aici chiar daca vine falimentul! In inima mea Otelul va trai atat cat voi trai si eu!
+1

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |