Robert CiureaRobert CiureaCăpitanul Oțelului, Robert Ciurea, a vorbit despre meciul din etapa a 25-a din Liga a II-a, cel cu Rapidul, care ne-a adus retrogradarea:

”Din păcate, meciul contra Rapidului e posibil să fi fost ultimul din acest sezon și chiar din istoria Oţelului. Ne gândim cu tristețe la ceea ce va urma după această partidă. Încercăm sa ne motivăm. La penalty am luat o decizie greşită şi îmi pare rău acum. Îmi cer scuze de la colegi, de la suporteri... Vom vedea ce va fi de acum încolo. E trist că s-a ajuns aici.”

Chiar dacă a ratat un penalty în ceea ce ar putea fi ultimul meci pentru Oţelul, Robert Ciurea nu ar trebui judecat prea aspru, mai ales dacă ne gândim că el este singurul jucător al echipei care nu mai are dreptul să joace acum nici măcar la juniori, deci ar putea rămâne pe bară o lungă perioadă de timp dacă nu îşi găseşte rapid o altă echipă, deoarece Oţelul este deja retrogradată deja în Liga a III-a cu 5 luni înainte de începerea unui nou sezon! Să nu uităm nici faptul că Ciurea a fost “ultimul mohican”, el fiind singurul jucător din tur al Oţelului care a rămas la echipă după ce toţi componenţii lotului au abandonat în iarnă.