STIRI Liga I ”Noua echipă Oțelul vrem să funcționeze pe sistem socios”

Card socios din trecutCard socios din trecutLa emisiunea Lider Sportiv 100, Alex Pârvu, unul dintre suporterii oţelari care a participat la ultima ședință a fanilor, a anunțat că noua echipă Oțelul, pe care suporterii o vor înființa, va funcționa pe sistemul socios, fanii putând să contribuie cu bani, dar în același timp având posibilitatea să se implice şi activ în viața echipei:

”Această nouă echipă Oțelul vrem să funcționeze pe sistemul socios, în care fiecare membru cotizant să aibă drept de vot în Adunarea Generală, să aibă un cuvânt de spus în deciziile de la club.”

Despre bugetul echipei, Alex Pârvu a declarat că deocamdată acesta nu este stabilit: ”Bugetul încă este în discuții, va fi stabilit în perioada următoare. Suntem în faza de început, trebuie ca toți suporterii să se întâlnească, după care putem să schițăm detaliile, totul pas cu pas. Noi ne gândim că și 100 de persoane pot susține din punct de vedere financiar un club în Liga a IV-a, plus că vom avea venituri alternative de la diferite societăți comerciale și din alte surse.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
 •  
 •  

#1 ADYtza74 » 19-04-2016 10:05

Buna ideea si trebuie incercat orice , DAR asta e valabila pentru cluburi cu sute daca nu mii de suporteri COTIZANTI nu doar care vin si stiga jos "ala' sau m..e lu altu si ce mare suporter sunt. Nici in Bucuresti ,cu toate ca le urasc pe toate si au fani-suporteri multi si unii potenti financiar nu au reusit. Doamne ajuta sa iasa ceva bun !

ADYtza74

 •  
 •  

#2 theflyer » 19-04-2016 10:33

Era si timpul, sunt de acord cu ideea si ma voi implica, cel putin financiar ca si cotizant. Se va constitui o Asociatie sau se va merge pe LSG? Ideea e ca trebuie un organism care sa coordoneze aceste miscari pana se constituie o Adunare generala. O idee ar fi sa se preia baza de date cu membrii socios din trecut, sa se re-innoiasca si sa fie apoi toti membrii convocati pentru pregatirea alegerilor in Adunarea generala. Cred ca se poate, trebuie doar atentie la factori destabilizatori. Cum ar fi invidia, ura si prea multa iubire de sine.

theflyer

 •  
 •  

#3 romeo » 19-04-2016 10:54

LSG ramane LSG , va fi o Asociatie Sportiva care sa cuprinda numele Otelul Galati administrata de o structura socios la care pot adera toti cei care iubesc Otelul Galati si vor plati o cotizatie. Deciziile de zi cu zi vor fi luate de catre un Consiliu Director care va fi ales de Adunarea Generala socios.Deciziile importante ( numire antrenor / buget/ jucatori / organizare vor fi luate de Adunarea Generala . Asa stiu eu ca functioneaza . Adunarea Generala se poate desfasura inclusiv online / prin corespondenta .Nu este complicat, este nevoie de disciplina / intelegere si rabdare.

romeo

 •  
 •  

#4 theflyer » 19-04-2016 11:48

Citez pe romeo:
LSG ramane LSG , va fi o Asociatie Sportiva care sa cuprinda numele Otelul Galati administrata de o structura socios la care pot adera toti cei care iubesc Otelul Galati si vor plati o cotizatie. Deciziile de zi cu zi vor fi luate de catre un Consiliu Director care va fi ales de Adunarea Generala socios.Deciziile importante ( numire antrenor / buget/ jucatori / organizare vor fi luate de Adunarea Generala . Asa stiu eu ca functioneaza . Adunarea Generala se poate desfasura inclusiv online / prin corespondenta .Nu este complicat, este nevoie de disciplina / intelegere si rabdare.

E ok, multumesc. Ideea e ca Asociatia Sportiva trebuie infiintata de cineva, si pentru a nu aparea probleme de revendicare a paternitatii, sugestia mea e ca infiintarea sa fie facuta de suporteri (LSG sau altcineva). Restul pasilor sunt corecti asa cum i-ai descris tu. Sincer, m-as implica inclusiv sa fac diligentele pe la autoritati, dar nu lucrez in Galati si imi e greu. Sper doar ca suporterii sa si demareze demersurile necesare si sa nu ne limitam doar la a descrie cum trebuie sa fie pe net.

theflyer

 •  
 •  

#5 romeo » 19-04-2016 12:03

Se lucreaza! Detalii vor veni doar dupa finalizarea pasilor.
Gata, cine se alatura cauzei, sa o faca!
- pentru cei din Galati - astazi ora 19.00 la sediul LSG de al Siderurgistul
- pentru marea masa se pregateste o adunare la Stadionul Otelul daca vom obtine aprobarea celor din Combinat, daca nu ..merge si Siderurgistul - Pentru Sambata, ora va fi anuntata in timp util
- pentru cei din afara Galati , avem DB + siteul LSG + Facebook
+1

romeo

 •  
 •  

#6 Delpiero » 19-04-2016 13:58

tot respectul pentru LSG si DunareaBatrana..da atata timp cat e implicata si peluza nord nu cred ca v om avea sanse de reusita(trecutul nu se uita)

Delpiero

 •  
 •  

#7 Dregan » 19-04-2016 15:46

Daca nu ne unim toti, atunci nu vom realiza nimic. Crezi ca 10 oameni de la LSG si 5 de la Dunarea Batrana pot face o echipa de fotbal? Si chiar daca ar putea sa o faca, ce sens ar mai avea, daca nu suntem toti suporterii la un loc? E momentul zero pentru suporteri... Nu ne mai uitam in spate, poate doar in fata.
Si noi, de la DB, respectam fiecare suporter in parte, iar eu personal consider ca ori se strang toti suporterii pentru proiectul asta, ori mai bine nu mai facem nimic si ramanem cu amintirile...

Dregan

 •  
 •  

#8 Laguna GT » 19-04-2016 17:00

Ma gandesc ca ar putea fi util daca ati intreba suporterii de la Timisoara si Arad despre cum au facut, cat i-a costat/ii costa etc. Din ceea ce stiu, ambele echipe de acum (Politehnica Timisoara si UTA Batrana Doamna - sper sa nu fi gresit numele) sunt create de catre suporteri. Nu stiu cum functioneaza legaturile dintre ligile suporterilor, daca exista vreo legatura, dar nu cred ca ar strica daca i-ati contacta si ati stabili o discutie cu ei.

Laguna GT

 •  
 •  

#9 Viciu » 19-04-2016 18:22

Eu sunt pentru ! Otelul suntem noi nu e doar un slogan si cum vorbim , chiar doar noi suntem Otelul , asa ca sa jucam fotbal .

Juventus a fost creat de 4 studenti torinezi , intr-o dupa amiaza , pe o banca . Si noi i-am batut la Galati . Atunci Otelul o sa fie adusa la viata de niste galateni , intr-o dupa amiaza , oriunde ne-am afla . Si daca vom trai sa vedem Otelul unde ii este locul , o sa fie doar o intamplare , dar sa muncim la asta este o datorie .

Viciu

 •  
 •  

#10 mateuts37 » 29-04-2016 21:13

Mda si cati sunteti asa ca numar de persoane care vreti sistemul socios??? strangeti bani de o bere?

mateuts37

Login sau crează cont pentru a comenta              |