STIRI Suporteri “Obținerea palmaresului este cel mai important obiectiv“

Palmaresul cuprinde totalitatea rezultatelor obtinute de Otelul din 1964 si pana astaziPalmaresul cuprinde totalitatea rezultatelor obtinute de Otelul din 1964 si pana astaziLa emisiunea de radio Lider Sportiv 100, Alex Pârvu, unul dintre suporterii Oțelului, a declarat că noua echipă ce va fi înființată de către fani are ca scop să recupereze palmaresul de la cei care îl dețin acum, dar pentru asta toți oţelarii trebuie să se unească:

”Ar putea fi o problemă din punct de vedere legal folosirea numelui Oțelul în denumirea noii echipe. Vom avea răspunsuri certe în privința asta, este posibil să nu avem voie să folosim numele Oțelul în denumirea clubului pe care vrem să îl înființăm. Dar există alternative, una ar fi ca echipa să se numească FC 1964, important este să trecem peste această fază și să ne ofere legitimitate pe viitor. Pe termen lung obținerea palmaresului este cel mai important obiectiv, în cazul în care acest proiect va reuși, și va reuși dacă toți suporterii se vor uni, atunci vom obține palmaresul, nu acum, dar peste câțiva ani putem lua palmaresul.”    

www.sportgalati.com

Comentarii   
 •  
 •  

#1 geo007ro » 20-04-2016 11:09

Dacă va obține Metalosportul palmaresul? Trebuie să ținem cont că are, totuși, sprijinul primăriei. Cred ca e necesar si un dialog cu directoratul echipei din Liga a 3-a. Cred că ăsta e și targhetul lor.

geo007ro

 •  
 •  

#2 romeo » 20-04-2016 11:30

Metalosport este o entitate separata care Nu are dreptul moral pentru palmaresul Otelului.Ar fi o blasfemie. Respectand proportiile,iti poti inchipui ca Espanyol sa obtina palmaresul Barcelonei??
Si noua echipa a suporterilor poate obtine sprijinul Primariei / in momentul in care vom dovedi ca suntem organizati/ ca avem obiective de performanta/ ca facem cinste orasului / ca antrenam zeci/sute de copii si forte pentru o activitate ce inseamna ocupatie sanatoasa/ vom deveni un bun local si vom fi finantati.
Mai este mult de lucru si asteptat.
Metalosport nu are legatura cu Otelul Galati . Respectam aceasta grupare , le dorim succes in ceea ce fac si punct.

romeo

 •  
 •  

#3 DanielT » 20-04-2016 11:40

Nu doar Metalosportul are sprijinul Primariei, sunt multe cluburi care primesc bani de la Consiliul Local. E important si ce doresc suporterii iar parerea noastra a fost mereu ignorata din motive diferite. Ideea proiectului prezentat de suporteri este o echipa a tuturor nu doar a unui singur om sau a unui grup de interese. Atat timp cat se respecta principiile respective oricine este binevenit sa se alăture. Eu sunt otelar de o viață si daca tot am avut ghinionul dupa atatia zeci de ani sa fiu nevoit sa o iau de la zero dupa disparitia echipei mele atunci macar sa incerc sa o fac altfel, dupa niste principii sanatoase. Daca vom accepta iar sa ne atasam de un Otelul mereu a altora, un Otelul in care sa fim doar o masa de manevra atunci degeaba am trecut prin ce-am trecut in ultimii ani.
+1

DanielT

 •  
 •  

#4 Jar » 20-04-2016 14:54

Niciodata sa nu mai vorbim de Metalosport aici, nici nu conteaza pt noi.
Ma rog sa fim cat mai multi si sa reusim sa o luam de jos cu echipa noastra.
Prefer sa nu ma mai uit la fotbal decat sa sustin Metalosport.
E treaba fiecaruia ce face si spre ce se indreapta , dar aici vorbim doar despre spiritul Otelului si ce putem sa facem sa il reinviem.
Preferam sa dam chix in incercarea de a reface Otelul de la 0, decat sa ma indrept spre Metalosport.

Jar

 •  
 •  

#5 whitesmith » 20-04-2016 20:18

Multă lume vorbește despre bani..poate o să-i avem...poate nu...poate unii au impresia că sunt constrânși să "dea" ceva...să piardă pentru că nu o să meargă proiectul ăsta... Realitatea e că nu avem nimic de pierdut...doar de câștigat. Dacă ne "iese" proiectul recâștigăm echipa noastră iubită...dacă nu avem sufletul împăcat că am încercat tot ce ne stă în putință. În concluzie pt negativiști...de ce renunțați înainte să încercați...ce aveți de pierdut?
+2

whitesmith

 •  
 •  

#6 ADYtza74 » 22-04-2016 10:56

Ca sa se refaca mai repede echipa ,putem lasa un pic "coada mai jos " si sa profitam de alianta cu alta echipa ,luandu-le doar locul intr-o liga ,numele si celelalte ramanand. Sa o iei de la liga 4-5 ,punand si nepromovarea din primul an ,ca se rup tare picioarele pe la tara ,pe terenuri proaste ,se cam fac vreo 6-7 ani sa ajungi in Liga 1 si e cam mult. Parca nu prea as vrea sa vad Otelul campioana zbatandu-se prin liga5 umbland prin judet ,luand satele la rand. E totusi o ocazie buna sa incepi macar din Liga 3.
−1

ADYtza74

 •  
 •  

#7 Damian » 22-04-2016 14:33

Citez pe Sport Galați:
”Ar putea fi o problemă din punct de vedere legal folosirea numelui Oțelul în denumirea noii echipe. Vom avea răspunsuri certe în privința asta, este posibil să nu avem voie să folosim numele Oțelul în denumirea clubului pe care vrem să îl înființăm.De ce sa nu ai voie sa folosesti numele Otelul. Nu cred ca poti sa detii un cuvant, precum Otelul. Ca daca e vorba de asa noi putem in loc de FC Otelul Galati sa o denumim CS Otelul Galati. Sau mai degraba pui Steel Galati. Dar nu poti sa opresti din a folosi un cuvant, in cazul de fata Otelul. E ca si in cazul cu stema, cum sa detii o forma, un format? Nu ai cum. Asa ca nu vor putea opri folosirea numelui de Otelul. Pai asa hai sa oprim, sa inregistram si sa detinem toti cate un cuvant.

Damian

Login sau crează cont pentru a comenta              |