Tinerii otelari isi vor putea procura cardul socios rosu contra sumei de 60 de lei/anTinerii otelari isi vor putea procura cardul socios rosu contra sumei de 60 de lei/anAstăzi, 27 aprilie 2016, a avut loc o nouă întâlnire a suporterilor oțelari reuniți, în încercarea de a readuce echipa Oţelul Galaţi la viață. La această ședință au participat un număr de 20 de persoane. Vă prezentăm câteva dintre aspectele cele mai importante discutate:


- În primul rând s-a stabilit un comitet, format din câțiva membri cotizanți care să se ocupe de lucrurile importante ce preced înființarea Asociației

- S-a discutat despre viitorul sediu al Asociației existând posibilitatea de a folosi un apartament al unui membru cotizant sau închirierea unui spaţiu pe termen lung

- Actele pentru obținerea numelui de la Ministerul de Justiție nu au fost depuse deocamdată, pentru că acest lucru e posibil doar într-o singură zi din săptămână (joia)

- Tot mâine, o parte din comitet se va întâlni cu reprezentantul asociației care se ocupă de actele noastre pentru mai multe lămuriri în legătură cu pașii ce trebuiesc urmați, principiile de bază ce vor intra în viitorul statut, etc.

- Alegerea prin vot a siglei viitorului club se va face abia după ce vom ști clar numele viitoarei Asociații.

- S-a definitivat codul de culori al cardurilor de membru socios:
a) roșu, pentru pentru tinerii până în până în 21 de ani, dar și pentru persoanele peste 65 de ani. Cotizația anuală pentru această categorie este de 60 de lei, plătibili în una sau două rate (la începutul turului și la începutul returului)
b) alb, pentru membrii cotizanți. Suma anuală pentru această categorie de socios este de 150 lei anual, plătibili în una sau două rate (la începutul turului și la începutul returului) c) albastru, pentru cei care doresc să se implice mai mult financiar, 400 lei anual, plătibili într-o singură tranşă.

FOARTE IMPORTANT: Am reușit să strângem în această seară suma de 3650 lei, reprezentând taxa de înscriere în viitoarea asociație, dar și o parte din cotizațiile pentru statutul de socios. De asemenea, precizăm că au fost 4 suporteri care au dorit achiziționarea cardului albastru, plătind 400 de lei, plus taxa de înscriere. E o sumă suficientă pentru demararea procedurilor de înființare a Asociației, dar bineînțeles mult prea mică pentru ceea ce dorim să facem toți la Oțelul. De aceea e important să ne mobilizăm cu toții și să începem să strângem banii necesari funcţionării noului club.