Intalnirea are loc la Baza SiderurgistulIntalnirea are loc la Baza SiderurgistulAzi, 9 mai 2016, de la ora 19.00, la sediul Ligii Suporterilor Gălăţeni din incinta Bazei “Siderurgistul”, va avea loc o nouă adunare a suporterilor uniţi. Pe lângă discuțiile legate de evoluția noului club, se va putea plăti şi taxa de înscriere sau cotizaţia de membru socios de către cei care vor să fie alături de Oţelul, echipa suporterilor. De asemenea, vom discuta cu fanii care vor veni la adunare, pentru a afla dacă mai există persoane care îşi doresc să se încrie în Comitetul Provizoriu, acesta fiind un organism deschis tuturor celor care vor să participe cât mai activ la renaşterea Oţelului. Singura condiție este dorința de implicare, nu doar financiară, în toate acțiunile care se vor face (foarte des) de acum încolo, pentru a reuși să readucem la viață titanul de oţel.


Vă reamintim că până acum s-au realizat următorii paşi:
- s-a stabilit un comitet, format din câțiva membri cotizanți care să se ocupe de lucrurile importante ce preced înființarea Asociației;

- s-au strâns banii pentru demararea procedurilor de înființare a Asociației;

- s-au depus actele pentru obținerea numelui de la Ministerul de Justiție;

- s-au pus bazele unei colaborări de lungă durată cu Asociatiei de Sprijin pentru Constituirea, Dezvoltarea si Managementul Structurilor Sportive

- S-a definitivat codul de culori al cardurilor de membru socios:
a) roșu, pentru pentru tinerii până în până în 21 de ani, dar și pentru persoanele peste 65 de ani. Cotizația anuală pentru această categorie este de 60 de lei, plătibili în una sau două rate (la începutul turului și la începutul returului)
b) alb, pentru membrii cotizanți. Suma anuală pentru această categorie de socios este de 150 lei anual, plătibili în una sau două rate (la începutul turului și la începutul returului) c) albastru, pentru cei care doresc să se implice mai mult financiar, 400 lei anual, plătibili într-o singură tranşă.

- Cei din Comitetul Provizoriu au reuşit să aducă alături de suporterii uniţi şi primele două legende ale clubului, în persoana antrenorilor Stelian Bordieanu şi Sorin Haraga, cei care se vor implica nu doar la capitolul imagine, ci în cât mai multe aspecte ce ţin de ramura sportivă la noul club.

Discuţiile vor continua astăzi şi sperăm să vă ţinem la curent şi cu alte realizări, cât mai curând.