STIRI Suporteri Veşti mari din partea Suporter Club Oţelul Galaţi

S.C.O.G (Suporter Club Otelul Galati)S.C.O.G (Suporter Club Otelul Galati)Astăzi, la sediul Ligii Suporterilor Gălăţeni, cei din Comitetul Provizoriu format din suporteri, alături de Stelian Bordieanu şi Sorin Haraga, i-au avut drept invitaţi pe Mitică Ragea, Doru Balmuş şi Ion Basalîc, antrenori la Centrul de Copii şi Juniori ai clubului Oţelul, club aflat în prezent în procedură de faliment.

În urma discuţiilor, cei trei foşti jucători oţelari, alături de Lucian Măstăcan, antrenor ce nu a putut ajunge la întâlnire, au hotărât să se alature proiectului suporterilor, de renaştere a clubului nostru iubit. Astfel, o mare parte din Centrul de Copii şi Juniori se alătură, aşa cum era şi normal, clubului suporterilor, Oţelul Galaţi. Alături de fani, foste glorii, vin acum şi cei din Centrul de Copii şi Juniori, ceea ce dovedeşte, încă o dată că toată lumea pune umărul la realizarea acestui deziderat de reînviere a Oţelului.

Veştile bune au continuat să vină în această seară, fiind anunţaţi că Ministerul Justiţiei ne-a aprobat denumirea de Suporter Club Oţelul Galaţi, un pas extrem de important în recâştigarea identităţii. Era nevoie ca viitorul club să aibă un nume, pentru a putea continua restul formalităţilor.

Următorul pas pe care suporterii trebuie să îl facă este să voteze sigla clubului. Astfel, toţi suporterii Oţelului sunt chemaţi din nou mâine, la ora 18.00, la sediul Ligii Suporterilor Gălăţeni pentru a vota sigla ce urmează să ne reprezinte.

Tot astăzi o alta parte din suporteri şi-au plătit taxa de înscriere în Asociaţia Sportivă şi cotizaţia anuală, astfel că suma de bani strânsă a ajuns la 5485 de lei.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 alas » 09-05-2016 21:46

Salutare!

exista vreo modalitate pt a plati taxa de inscriere si online?

alas

  •  
  •  

#2 Dregan » 09-05-2016 21:58

Citez pe alas:
Salutare!

exista vreo modalitate pt a plati taxa de inscriere si online?

Deocamdata nu, dar va exista si va fi anuntat cand se va putea plati si online.

Dregan

  •  
  •  

#3 whitesmith » 10-05-2016 08:25

Citez pe Dregan:
Citez pe alas:
Salutare!

exista vreo modalitate pt a plati taxa de inscriere si online?

Deocamdata nu, dar va exista si va fi anuntat cand se va putea plati si online.

Urgentați treaba asta. Subliniez URGENTAȚI. Vorbesc în cunoștință de cauză, Oțelul are foarte mulți suporteri plecați în afară. Cardul albastru costă cât dau pe bere și chipsuri într-un week-end.....

whitesmith

  •  
  •  

#4 Laguna GT » 10-05-2016 21:54

Ca sa ma lamuresc si eu, intreb:
- S-au strans niste bani --> se demareaza proiectul. In faza asta, se folosesc acesti bani. Apoi, salariile, deplasarile, echipamentul, baremul arbitrilor, eventualele penalizari/amenzi etc., din ce bani se vor plati? Cine/cum va contribui lunar la toate cheltuielile pe care le cere un club de fotbal? Sunteti siguri ca din punct de vedere financiar sunteti acoperiti macar un sezon? Chiria unui stadion o va plati cine si cum?
- Care va fi forma organizatorica? Cine va decide si sub ce forma? Un suporter care va avea cardul albastru va avea un procent mai mare de reprezentativitate si drept de decizie in fata altuia care are un card rosu sau alb?
- Eu ajung rar in GL si, in general, o parte destul de mare din timp nu sunt nici in tara. Inteleg ca mai sunt ca mine. Sunt dispus sa iau cardul albastru. Dar ce primesc in schimb, exceptand faptul ca stiu ca ajut la (re)invierea unui club Otelul al suporterilor?

Laguna GT

  •  
  •  

#5 DanielT » 11-05-2016 04:10

Suporter Club Oțelul Galați va fi un club sportiv organizat pe sistemul cu membri cotizanți (socios) destul de des intalnit in fotbalul actual. In România doar Ripensia Timisoara a incercat sa implementeze sistemul si chiar e de succes acolo. Fiecare suporter care doreste sa devina membru asociat SCOG semneaza o adeziune, plateste o taxa de inscriere(50 ron) urmand apoi sa-si achizitioneze cardul socios anual. Cardurile au fost impartite pe categorii in functie de posibilitatea financiara a fiecarui suporter dar indiferent de cardul achizitionat fiecare are dreptul la un singur vot in Adunarea Generală. Astfel cardul roșu este de 60 ron si poate fi achizitionat de tinerii sub 21 ani si pensionari, cardul alb este cel standard de 150 ron si pentru cei care au posibilitati mai mari este cardul albastru de 400 ron. In Adunarea Generala fiecare membru socios are dreptul sa propuna si sa voteze un Consiliu Director. Deasemenea orice membru socios are dreptul sa stie in orice moment ce se intampla cu finantele clubului iar deciziile importante din club nu pot fi luate fara o transparenta totala. Bugetul clubului va fi format din taxele de inscriere, din cotizatiile membrilor precum si din sponsorizari si donatii. Pentru cei care nu locuiesc in Galați va fi disponibil si un cont bancar imediat ce se va finaliza cu actele juridice.

DanielT

Login sau crează cont pentru a comenta              |