STIRI Suporteri SCOG ar putea fi înfiinţat oficial pe 22 iunie

Suporter Club Otelul GalatiSuporter Club Otelul GalatiSuporter Club Oţelul Galaţi anunţă pe toţi cei implicaţi în acest proiect că actele pentru înfiinţarea noului club au fost depuse la Tribunal şi avem ca termen de judecată ziua de 22 iunie. Avem convingerea că modul profesionist în care s-a lucrat, pentru ca atât statutul cât şi restul actelor să fie întocmite corect, transformă acest pas într-o simplă formalitate birocratică. După această dată, Suporter Club Oţelul Galaţi va avea personalitate juridică şi va putea în sfârşit să deschidă contul atât de cerut de toţi suporterii din alte părţi ale ţării sau din străinătate.


În altă ordine de idei, toţi suporterii clubului Oţelul sunt chemaţi la o nouă şedinţă, joi 2 iunie de la ora 19.00, la sediul de la Stadionul “Siderurgistul”. Toţi cei prezenţi vor putea afla ultimele acţiuni întreprinse de comitetul provizoriu. De asemenea, suporterii vor putea aduce adeziunile la noul club, completate şi semnate sau vor putea completa pe loc adeziunea şi o vor putea depune la secretariatul clubului.
Reamintim că modelul de adeziune poate fi găsit pe site-ul oficial al clubului la adresa http://ascotelul.ro/wp-content/uploads/2016/05/adeziune.pdf. Aceste adeziuni trebuie descărcate, completate şi semnate individual de cei ce doresc să se implice în proiect, iar apoi ele trebuie scanate şi trimise pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau pot fi depuse direct la sediul Ligii Suporterilor Gălăţeni din cadrul Stadionului “Siderurgistul” în zilele de luni şi joi, de la ora 19.00. Toţi cei care nu au cunoştinţe în domeniul IT sau nu au posibilitatea de a descărca, scana sau trimite pe e-mail formularul completat, pot face aceste acţiuni direct la sediul LSG, mai sus amintit.
Toţi cei care depun aceste adeziuni vor fi contactaţi după ce clubul va avea statut juridic, pentru a-şi plăti taxa unică de înscriere şi cotizaţia anuală, pentru a putea deveni membri asociaţi. Toţi membrii asociaţi vor primi la înscriere un pachet de bun venit care constă într-un card socios, o mapă de prezentare, o scrisoare de bun venit, o copie a statutului clubului şi 5 stickere cu noua siglă. Primii 400 de membri socios înscrişi primesc în plus şi câte un DVD aniversar Oţelul Galaţi – Campioana României 2011.
E momentul ca toţi cei care iubesc Oţelul Galaţi să se implice activ. Singurul lucru care contează este dorinţa de a reînvia fotbalul şi Oţelul, în Galaţi. Vă aşteptăm pe toţi să vă alăturaţi!

Login sau crează cont pentru a comenta              |