STIRI Suporteri SCOG are nevoie de 1000 de socios pentru a ataca promovarea în Liga a III-a din primul an

Suporteri in vremurile buneSuporteri in vremurile buneLa emisiunea de radio Lider Sportiv, preşedintele SC Oțelul Galați, Sorin Haraga, a vorbit despre sursele de finanțare ale clubului gălățean:

”În primul rând avem susținerea suporterilor prin acea adeziune la proiectul socios. Contează foarte mult numărul de suporteri care vor contribui la alcătuirea bugetului. Am făcut o simulare pentru un proiect de buget orientativ și am ajuns la concluzia că ne-ar trebui în jur de un miliard opt sute-două miliarde de lei vechi. Asta înseamnă 900-1000 de suporteri socios, pentru a avea un buget de promovare în Liga a III-a. Este important să fie cât mai mulți socios! Mai există și surse de finanțare din contracte de sponsorizare cu diferite firme din oraș și nu numai, se mai pot face și donații, cam astea sunt sursele de finanțare. Suntem în discuții cu firme, important este să iasă actele, să avem partea legală, să putem demara discuțiile cu mediul de afaceri din  oraș.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 whitesmith » 06-06-2016 20:56

Hai cu actele..hai cu actele. De când a luat naștere proiectul beau cu o bere mai puțin pe zi. Până pe 22 ajung în grafic cu banii pentru cardul albastru :P

whitesmith

Login sau crează cont pentru a comenta              |