STIRI Liga I ”Suporter Club Oțelul Galați este o idee foarte bună”

Andrei RusuAndrei RusuFost manager al FC Oțelul Galaţi în vremuri de tristă amintire, Andrei Rusu, a vorbit la emisiunea de radio Lider Sportiv despre inițiativa suporterilor de a reînvia spiritul roș-alb-albastru:

”Suporter Club Oțelul Galați este o idee foarte bună, ce trebuia să se facă de unul-doi ani încoace. Dar, nu știu, nu îmi pot da cu părerea, este foarte greu. Nu știu ce se întâmplă în fotbalul românesc, dispar echipele de tradiție.”

În aceeași intervenție de la Lider Sportiv, Andrei Rusu a mai spus că echipa suporterilor are nevoie în primul rand de finanțare: ”Inițiativa suporterilor este foarte bună, dar fotbalul fără bani este foarte greu. Ei, suporterii, trebuie să se întrebe: avem puterea să menținem această echipă într-o ligă a II-a, a III-a, nu contează care? Suporterii trebuie să se întrebe cum vor face rost de finanțare ca să supraviețuiască. În ziua de azi este foarte greu, mai ales în România, nu s-au găsit soluții până acum, pe mai departe va fi şi mai greu!”, a încheiat Andrei Rusu.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 romeo » 08-06-2016 11:18

Suporterii sunt maxim constienti ca principala provocare o considera acumularea bugetului. Calculele sunt facute, vom tine cont numai de contributia suporterilor, este lucrul cert . Pot veni si sponsorizari, donatii, finantare de la bugetul local, etc .Nu pot fi certitudini.

Proiectul va avea succes numai daca :

- pentru liga a 4a vom avea nevoie de min 1000 de suporteri membrii cotizanti , inseamna 200.000 lei - suficient pentru a promova conform schemei de organizare si competitie - suntem in cursa de convingere, pana acum ..desi nu suntem inca legal constituiti avem peste 100 de intentii certe.

- pentru liga a 3 a , pretentiile cresc, numarul de membrii asociati cotizanti este obligatoriu sa creasca la min 5000 , inseamna 1 000.000 lei , suficient pentru promovare in liga a 2

- pentru liga a 2 a, min 10.000 de cotizanti + sponsori care sa asigure buget de 1.000.000 euro - suficient pentru promovare in liga 1

- la liga 1 deja e alta poveste, speram la 15.000 de membrii cotizanti asociati

ii asteptam pe toti alaturi de noi, de SCOG ..AVEM UN PLAN!
+1

romeo

  •  
  •  

#2 schillaci » 08-06-2016 21:00

Cred că 1000 de membri cotizanti putem atinge, poate pe viitor, odata ce suporterii mai circumspecti fata de acest proiect v-or prinde incredere, ne-am apropia de 5000, dar 10-15000 poate intr-un viitor mai îndepărtat și intr-o Românie pusă pe picioare.
Oricum este un proiect ce trebuie susținut de toți otelarii. Sa speram ca centrul de copii si juniori va rămâne alaturi de acest proiect ( lucru care ar atrage niște finanțe și de la primărie, lucru prevăzut prin lege, dacă nu mă înșel ), pasul următor ar fi obținerea palmaresului si atragerea de sponsori.
+1

schillaci

Login sau crează cont pentru a comenta              |