STIRI Liga I ”Palmaresul face parte din obiectivele noastre”

Palmaresul contine totalitatea meciurilor jucate vreodata de Otelul Galati, inclusiv trofeele castigate de-a lungul timpuluiPalmaresul contine totalitatea meciurilor jucate vreodata de Otelul Galati, inclusiv trofeele castigate de-a lungul timpuluiLa emisiunea de radio Lider Sportiv, Sorin Haraga a anunțat că palmaresul FC Oțelul Galați este unul dintre obiectivele echipei SC Oțelul Galați:

”Palmaresul aparține de FC Oțelul Galați, societate care este în procedură faliment, de lichidare a patrimoniului. Nu cunosc foarte bine partea asta, probabil va fi scos la licitație după ce se vor efectua procedurile legale. Palmaresul face parte din obiectivele noastre, ne dorim acest lucru, dar până să ajungem la palmares trebuie să urmăm pașii pe care îi dorim.”

În aceeași emisiune, preşedintele Sorin Haraga a vorbit și despre banii pe care îi mai are de primit de la vechea societate Oțelul: ”Noi, cei care am fost la Centrul de Copii și Juniori, nu am mai primit bani din luna septembrie a anului trecut. Urmează procedurile de faliment, înscrierea la masa credală, așteptăm să vedem când se va vinde ceva.”

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |