STIRI Liga I “În cinci ani vrem sa ajungem în Liga I“

Sorin HaragaSorin HaragaLa emisiunea de radio Lider Sportiv, Sorin Haraga, preşedintele Suporter Club Oțelul Galați, a vorbit despre cheltuielile clubului ce va fi finanțat de suporteri:

”Cheltuielile vor fi structurate pe trei compartimente. Un prim compartiment este cel legat de cheltuielile de organizare a competiției, în care sunt incluse și taxele către AJF Galași. Apoi, urmează achiziționarea de echipament, studiem piața în funcție de oferte, plus plata salariilor, cam aici este bugetul nostru.”   

Sorin Haraga a vorbit și despre ”planul B”, caz în care SCOG nu va reuși să strângă numărul necesar de socios pentru a se bate la promovarea în Liga a III-a din primul sezon: ”Ne vom limita la bugetul avut. Ne vom propune un alt obiectiv. Dar pentru Oțelul consolidarea locului în Liga a IV-a ar fi cam puţin... În funcție de buget ne vom stabili obiectivul. Viziunea noastră este să promovăm în Liga a III-a. Dacă vom avea bugetul necesar, de la an la an, în viziunea noastră, în cinci ani vrem să ajungem în Liga I. Este o țintă să nu spun măreață, care poate fi realizată, cu cât mai mulți susținători, mai multe șanse de reușită."

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |