Suporter Club Otelul GalatiSuporter Club Otelul GalatiLa emisiunea de radio Lider Sportiv, Sorin Haraga, una dintre primele legende roș-alb-albastre care s-au alăturat proiectului SCOG, a declarat că fanii sau sponsorii sunt așteptați să se alăture proiectului Suporter Club Oțelul Galați:

”Oricine este binevenit să dea o mână de ajutor. Cei care doresc, ne pot contacta prin intermediul recent lansatului site oficial al clubului, ascotelul.ro Avem întâlniri cu suporterii de două ori pe săptămână, luni și joi, de la ora 19.00. Numerele de telefon pot fi găsite pe site. Eventualii sponsori trebuie să îi găsim noi în primul rând." 

Legenda roș-alb-albastră a vorbit la Lider Sportiv și despre cele trei tipuri de carduri socios prin intermediul cărora poate fi sprijinită echipa: ”Prin intermediul adeziunilor aveam imaginea numărului de suporteri care ne vor susține. Cardurile socios sunt de trei tipuri: roşu, pentru pentru tinerii până în 21 de ani şi persoanele peste 65 de ani. Cotizaţia anuală pentru aceasta categorie este de 60 de lei, plătibili în una sau două rate (la începutul turului şi la începutul returului); alb, pentru membrii cotizanţi. Cotizaţia este 150 lei anual, plătibili în una sau două rate (la începutul turului şi la începutul returului);  albastru, pentru cei care doresc să se implice mai mult financiar, 400 lei anual, plătibili într-o singură tranşă.”

www.sportgalati.com