STIRI Liga I ”Noi nu facem concurență Suporter Club Oțelul Galați”

Cristi Munteanu & Florin CernatCristi Munteanu & Florin CernatLa emisiunea de radio Lider Sportiv, legenda roș-alb-albastră, Cristi Munteanu, a declarat că salută inițiativa suporterilor de a înființa Suporter Club Oțelul Galați:

”Salut inițiativa suporterilor de a crea Suporter Club Oțelul Galați, asta înseamnă că Oțelul în continuare este iubit în oraș. Florin Cernat a postat pe Facebook o poză cu juniorii lui Bogdan Balaban și am văzut câteva comentarii cu tentă răutăcioasă. Lumea trebuie să înțeleagă că asociația noastră sportivă este înființată pe vremea când Florin Cernat era încă la Oțelul, în Liga I. Asta pentru că în momentul acela vedeam că lucrurile se duc înspre rău și atunci am înființat asociația ca plan de rezervă."

Cristi Munteanu a anunțat că asociaţia respectivă nu trebuie luată ca o echipă concurentă a Suporter Club Oțelul Galați, mai ales că se ocupă doar de copii şi juniori: ”Nu trebuie luat la modul că asociaţia noastră face concurență echipei Suporter Club Oțelul Galați, Doamne ferește, salut inițiativa suporterilor, bravo lor, dar nu trebuie să o luăm ca pe o echipă concurentă, ar fi o greșeală”, a spus Cristi Munteanu la Lider Sportiv.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |