STIRI Liga I ”Susțin proiectul SCOG”

Viorel TanaseViorel TanaseLegenda roș-alb-albastră Viorel Tănase, a declarat la emisiunea de radio Lider Sportiv că este alături de suporteri în încercarea de a readuce la viață spiritul Oțelului:

”Sunt alături de suporteri, am fost la acea acțiune a lor cu fostele glorii, am ajuns pe final, din cauza unor probleme personale. Din ce vor ei să facă e OK, dar trebuie să fie consecvenți în ceea ce vor face, pe parcurs vor apărea lucruri de care se vor lovi. Susțin proiectul SCOG, cred în el, dar trebuie să fie consecvenți”, a spus Viorel Tănase.   

Fostul jucător și antrenor de legendă al Oțelului a mai spus la Lider Sportiv că, indiferent de greutățile întâmpinate, proiectul trebuie să continue: ”Pe vremea lui Ceaușescu se opreau bani pentru un anumit lucru, așa și acum. În rest, echipa se formează jucători fără echipă sunt o grămadă, dar echipe fără jucători nu există. Echipa are în fruntea doi oameni serioși: Sorin Haraga și Stelian Bordeianu. Am vorbit cu ei, mi-a plăcut proiectul lor, filosofia lor. Ca peste tot începutul este greu, dar trebuie să fie perseverenți”, a încheiat Viorel Tănase.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |