Copia dupa chitantaCopia dupa chitantaDin păcate, nu vă putem da o veste bună în legătură cu data de 22 iunie, când ar fi trebuit ca SC Oțelul Galați să primească personalitate juridică. Procesul a fost amânat de către Tribunal pentru data de 19 iulie. Motivul este că de la dosar a dispărut chitanța care dovedea că s-a plătit taxa de timbru de 100 lei. Deși e clar că în dosarul depus de jurist a fost prezentă și acea chitanță, în momentul în care judecătorul a trebuit să dea sentința, ea nu a mai fost de găsit. Avem dovada clară că această taxa a fost plătită și va atașăm copia acelei chitanțe pe care astăzi am văzut-o cu toții la sediul Ligii Suporterilor.  


Juristul a fost astăzi la Tribunal și a verificat dosarul din care într-adevăr lipsește chitanța buclucaşă, însă pe cererea depusă la dosar există mențiunea că acea chitanță a existat. Se pare că o eroare care nu a ţinut de noi a făcut ca dosarul nostru să sufere o amânare.  
Ca măsură imediată, juristul a promis că va trimite copia chitanței pe care deja am plătit-o pentru a fi atașată din nou la dosar, în speranța că termenul de 19 iulie ar putea fi devansat. De asemenea se va plăti o nouă taxă de timbru, pentru a fi siguri. Totuși, din discuțiile purtate la Tribunal, 19 iulie ar fi fost singura zi liberă pentru procesul nostru. Deci șansele sunt destul de mici pentru a mai schimba ceva acum...  
O altă hotărâre luată astăzi a fost ca juristul să se intereze cât de mult ne afectează această amânare în ceea ce privește înscrierea echipelor de seniori și juniori în campionatele viitoare.