STIRI Suporteri Grigoraș: „Proiectul suporterilor este bun”

Petre GrigorașPetre GrigorașAntrenorul de legendă al Oțelului, Petre Grigoraș, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre situația fotbalului gălățean după falimentul FC Oțelul.

”Credeți că trebuia să se ajungă până aici ? Cum s-a ajuns în situația asta ? Oțelul era o echipă cu suporteri fantastici. Am trăit patru ani extraordinari acolo la Galați. Oțelul a fost o echipă care a avut rezultate nu doar de acum zece ani, ci din anii 80. Să ajungi să pleci din Liga a IV-a sau a V-a.....de ce s-a ajuns aici ? Nu vorbesc doar de Galați”.

Despre proiectul de înființare a Suporter Club Oțelul Galați, Petre Grigoraș a spus: ”Suporterii încearcă ceva. Am văzut ce au făcut cei de la UTA sau cei de al Timișoara. Este o chestie de durată. Echipa suporterilor este un gest ok, un proiect bun din partea lor, dar oare nu s-ar fi putut face mai mult să se fi continuat ce a fost la început, asta e întrebarea. Cu o colaborare cu oamenii de fotbal, cu suporterii superbi, o echipă care a câștigat titlul și lupta pentru primele locuri, de ce s-a ajuns aici ? Nu acuz pe nimeni, credeți că eu, sau suporterii din Galați, se bucură că domnul Adamescu este unde este? Nu asta trebuie să ne intereseze, ce s-ar putea face să nu se ajungă acolo”.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 otzelarul » 04-07-2016 20:47

Ceva noutati despre SCOG ?

otzelarul

Login sau crează cont pentru a comenta              |