Cristi MunteanuCristi MunteanuLa Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, legendarul portar al Oțelului, Cristi Munteanu, a anunțat că este dispus să joace pentru echipa suporterilor, Suporter Club Oțelul Galați, în Liga a IV-a:

”Am văzut și am aplaudat inițiativa suporterilor de a înființa Suporter Club Oțelul Galați, le urez mult succes, sunt alături de ei. Am înțeles că vor să înscrie și o echipă în Liga a IV-a. Sunt dispus să merg să joc, ca portar, pentru că în Liga a IV-a o pot face fără probleme. Vorbesc foarte serios! Dacă va fi nevoie de mine ca portar, în Liga a IV-a, o voi face fără probleme. Am jucat trei ani la Oțelul, de aici am prins echipa națională, cred, nu sunt sigur, că sunt singurul portar al Oțelului, convocat la echipa națională. Această echipă mi-a dat multe, dacă este vorba de Oțelul, eu nu mă dau la o parte”, a spus legenda roș-alb-albastră.      

Cristi Munteanu a jucat pentru Oțelul între 2000 și 2002. Pe lângă Oțelul, Cristi Munteanu a mai jucat la: Farul Constanța, FC Național București, Dinamo București, AEK Larnaca (Cipru), CS Otopeni sau Astra Ploiești.

Altfel, legenda lui Cristi Munteanu publicată de dunăreabatrână.ro, poate fi citită aici.