Otelul a supravietuit zeci de ani, cat a fost sub tutela CombinatuluiOtelul a supravietuit zeci de ani, cat a fost sub tutela CombinatuluiCristi Munteanu, fostul jucător de legendă al Oțelului, a spus la Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, că a fost o mare greșeală ruperea echipei-fanion a orașului de Combinatul Siderurgic:

”Adamescu nu a fost niciodată la un meci al Oțelului! Se spunea că urmărea meciurile la TV după care își dădea cu părerea. Nu știu de ce a luat echipa. S-a făcut o mare greșeală când echipa s-a rupt de Combinat. Domnul Borș mi-a spus că a fost o mare greșeală că echipa s-a rupt de Combinat, aia a fost greșeala majoră care a dus la distrugerea clubului”,  a spus Cristi Munteanu.

”Oțelul adevărat nu este deocamdatǎ nici Suporter Club Oțelul Galați, nici FC Oțelul 1964 Galați. Oțelul adevărat este cel care are trofeele, palmaresul. Noi la FC Oțelul 1964 încercăm să facem ceva pentru copiii din oraș, ca ei să aibă de unde să aleagă: la Florin Cernat și Cristi Munteanu sau la Suporter Club.”

www.sportgalati.com