STIRI Liga I Lotul Suporter Club Oțelul Galați s-a reunit

Reunire 2016Reunire 2016Suporter Club Oţelul Galaţi s-a reunit astăzi sub bagheta antrenorului Stelian Bordieanu la Stadionul “Siderurgistul”. La antrenament, tehnicianul i-a avut la dispoziţie pe următorii jucători:


Portari: Bordieanu Ştefan, Enache Cătălin
Jucători de câmp: Oprea Rareș, Codreanu Ruben, Maftei Claudiu, Ciurea Robert, Cristof George, Lepădatu Viorel, Petică Mihai, Cireașă Claudiu, Goga Aurelian, Scarlat Tudor, Grigoraș Alin, Grozav Robert, Gheorghe Robert, Iancu George.

Pe lângă aceştia şi-au mai arătat disponibilitatea să ajute Oţelul în încercarea de a promova în Liga a III-a urmǎtorii jucători care sunt ȋn probe: Tudosă Petrișor, Tudose Marius, Boboc, Pleșu Iulian, Miron Adrian, Mocanu Daniel, Ioniță Paul, Sava Alexandru, Chirilă Cristian, Bandac.
Stelian Bordieanu urmează să hotărască dacă cei de mai sus vor rămâne în lot.
Pe lângă aceştia s-a alăturat lotului şi Ioviță Valentin, jucător gǎlǎțean cu experienţǎ chiar la nivelul Ligii I. Surpriza cea mai mare a fost prezenţa la stadion a lui Eugen Baştină, fost jucător al Oţelului în perioada în care echipa noastră era numită „Campioana Provinciei”. Deşi nu s-a putut antrena astăzi cu băieţii, Baştină şi-a exprimat dorinţa de a intra pe teren în meciurile oficiale pentru echipa noastră!

La lucru am putut vedea şi staff-ul ce se ocupa de pregătirea echipei, acesta fiind compus din:
Antrenor: Bordieanu Stelian
Director Sportiv: Haraga Sorin
Preparator fizic: Radu Dorin
Maseur/Magazioner: Stamate Gheorghe

Suporterii s-au ridicat la nivelul momentului, ei făcând spectacol cu fumigene şi mesaje pe pânză, apreciat de jucători şi de restul celor prezenţi.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Mylky » 28-07-2016 11:53

Wooow. Cu Eugen Baştină si Cristi Munteanu in teren ca stalpi de rezistenta si ca bagaj de dorinta de reusita si de performanta pe langa tinerii jucatori cred ca acestea sunt ingrediente ale unei ascensiuni rapide a clubului catre liga 1.


dunareabatrana.ro/.../...

Inchipuiti-va:

Eugen Bastina, Cristi Munteanu + ceilalti tineri jucatori ce vor compune lotul:

dunareabatrana.ro/.../...


Doamne ajuta!!! 8)

Mylky

Login sau crează cont pentru a comenta              |