STIRI Liga I AVANCRONICĂ: AVÂNTUL DRĂGĂNEȘTI - SC OȚELUL GALAȚI

In tur a fost 20-1 pentru SC OtelulIn tur a fost 20-1 pentru SC OtelulCu maxim de puncte, 45, şi cu un golaveraj zdrobitor de 113 goluri date și doar 8 primite, după 15 etape disputate din campionatul județean al Ligii a IV-a, echipa noastră se deplasează în fieful formaţiei clasate pe penultimul loc, Avântul Drăgănești.

Meciul nu va fi deloc unul ușor, chiar dacă diferenţa de valoare sau clasamentul vor să ne arate contrariul. Știm cu toții că terenurile grele din deplasări au fost ca un junghi pentru jucătorii noștri, în mai toate deplasările efectuate până acum.  
Partida de duminică va fi arbitrată la centru de Cojocea Cosmin, ajutat la margine de Zărnescu Radu Dan și Trandafir Adrian Sorin, în timp ce observator va fi Chirilă Nicoleta, cu toții fiind din Galați.
Antrenorul Stelian Bordieanu nu se va putea baza pe serviciile jucătorilor Marius Postelnicu, Laurențiu Radu, Ionuț Codreanu și Daniel Pavel, care sunt ușor accidentați.


ECHIPA PROBABILĂ:
N.Măstăcan – R.Codreanu, A.Scutaru, S.Ilie, Ciurea – Dajbog, Tudosă, Năpîrlică – A.Frunză, Bahnașu, Țâmpău.

DECLARAȚII ÎNAINTE DE MECI:
Stelian Bordieanu (antrenor principal SC Oţelul Galaţi): „Un nou meci de campionat, în deplasare la Drăgăneşti. Vom vedea la ora meciului cum este terenul, după cum ştiţi este cea mai mare problemă a noastră. Avem ceva probleme de lot, jucători accidentaţi, Postelnicu, Radu, Ionuţ Codreanu, Pavel, vom vedea la ora jocului  jucătorii care sunt apţi. E normal că vom aborda jocul să-l câştigăm, vrem să continuăm pe linia asta a victoriilor. Sper să fie condiţii propice de a juca şi să avem suporterii veniţi din Galaţi, dar şi din Drăgăneşti la stadion.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Johnny8 » 25-03-2017 18:28

Un live ceva? Tv sau radio la acest meci?

Johnny8

  •  
  •  

#2 Valentin Munteanu » 25-03-2017 22:44

Citez pe Johnny8:
Un live ceva? Tv sau radio la acest meci?


Se va face live score pe pagina de facebook oficiala a echipei, ca pana acum.

Valentin Munteanu

Login sau crează cont pentru a comenta              |