STIRI Nationale AVANCRONICĂ: JUVENTUS TOFLEA – SC OŢELUL GALAŢI
Otelul-Juventus TofleaOtelul-Juventus Toflea Lider autoritar cu punctaj maxim după 16 partide, Oţelul se deplasează pentru a doua etapă consecutiv în nordul judeţului pentru confruntarea cu echipa de pe locul 11, Juventus Toflea.
Deşi partida tur a fost câştigată la scor de oţelari, 10-0(7-0), oaspeţii nefiind capabili să opună niciun fel de rezistenţă, întâlnirea de mâine se anunţă mai echilibrată. Terenurile de joc nu tocmai bune, ca să folosim un eufemism, s-au dovedit un adversar veritabil în toate meciurile disputate până acum în deplasare, iar cel de la Brăhăşeşti nu va face excepţie.
Dacă în tur Robert Gheorghe a fost performerul echipei, cu 4 goluri marcate în partida cu Juventus, meciul de mâine ar putea fi o bună ocazie pentru Bahnaşu, Pavel, Frunză sau Ţâmpău să puncteze în clasamentul golgheterilor. 
Partida va fi condusă de o brigadă formată din Carp Ciprian, la centru, Carp Vasile Dorel şi Ghimiciu Andrei-Florin la tuşe în timp ce observatorul de joc va fi Burloiu Daniel.
Stelian Bordieanu ar putea trimite următorul 11 pe teren: Tofan – Ciurea, Ilie, Scutaru, R. Codreanu – Dajbog, Tudosă, I.Codreanu, Năpârlică, Bahnaşu - Frunză
"Cu siguranţă vom avea un meci destul de greu, nu numai din prisma terenului foarte prost care va îngreuna stilul nostru de joc dar şi datorită faptului că s-a creat un fel de ambiție a fiecarei echipe din liga 4 să învingă SC.OŢELUL GALAŢI. Însă noi vom merge încrezători să ne continuăm şirul de victorii şi totodată să mai facem încă un pas spre obiectivul nostru." a declarat Nuţu Ţâmpău.
"Am auzit că terenul nu este tocmai bun dar noi vom încerca să ne facem jocul uşor şi să marcam devreme. Atmosfera la echipa este una foarte bună, colegii nou veniţi s-au integrat foarte repede şi formăm un grup foarte unit." a declarat Robert Ciurea.
Login sau crează cont pentru a comenta              |