STIRI Liga I DERBY DE CLASAMENT - SC Oțelul Galați - Avântul Vânători

Oţelul a câştigat categoric meciul turOţelul a câştigat categoric meciul turEtapa a 18-a a Ligii a 4-a gălățene propune derbiul dintre liderul autoritar, SC Oțelul, și ocupanta locului secund, cu 12 puncte mai puțin în clasament, Avântul Vânători.

Partida va avea loc sâmbătă, 8 aprilie 2017, pe stadionul Siderurgistul, începând cu ora 17:00.

Deşi locurile ocupate în clasament par a indica un meci mai strâns, am putea asista la un nou tur de fortă al Oțelului. Oaspeții de la Vânători l-au pierdut pe cel mai important jucător al echipei, Andrei Frunză, golgheterul campionatului cu 20 de goluri marcate, dintre care 16 pentru fosta sa echipă. Mai mult, aceștia au acumulat numai 3 puncte în retur, din 9 posibile, și acestea obținute la "masa verde" după ce remizaseră pe teren.
Cu toate acestea interesul ar trebui să fie la cote maxime, de ambele părți. Dacă vremea va fi una potrivită este de așteptat ca tribuna stadionului Siderurgistul să se umple în așteptarea spectacolului fotbalistic promis.
Echipa probabilă – Măstăcan - Neagu, R.Codreanu, Ilie, Scutaru – Dajbog, Tudosă, Bahnaşu, I.Codreanu, Perju – Frunză
În deschidere vor evolua echipele de juniori A1 ale celor două cluburi, de la ora 15:00.
Stelian Bordieanu a declarat:Ţinând cont că este derby-ul campionatului de la Liga a 4-a, sperăm să ne impunem, să ne mărim diferenţa de puncte pe care o avem acum în clasament. Sperăm să fie o vreme frumoasă să vină cât mai mulţi spectatori la stadion. Sunt bucuros că lotul este complet, cu mici exceptii. Pe Ciurea, nu stiu exact dacă mă voi putea baza. Restul jucatorilor revin după accidentări şi aici mă refer la Postelnicu si la Radu care au fost accidentaţi o perioadă mai lungă de timp. Acum o să mă gândesc dacă o să-i folosesc din prima sau din a 2-a repriza. Să înceapă să joace, asta e cel mai important. Sperăm să ne facem jocul acasa ofensiv, în primul rând să învingem şi, dacă putem, să marcam cât mai multe goluri, dar cea mai importantă este victoria. Ne dorim să facem un joc cât mai spectaculos ca să încântăm spectatorii care vor veni.
Login sau crează cont pentru a comenta              |