IMG 0407IMG 0407

Sănătatea Darabani – SC Oţelul Galaţi 1-1(0-0)

Oţelul nu a obţinut decât un punct în deplasarea de la Darabani, deşi pornea ca favorită, coborând astfel pe locul 3, după 5 etape disputate.

Disputat pe o suprafaţă care cu greu putea fi numită teren de fotbal, întâlnirea dintre cele două formaţii a avut o desfăşurare exact după tiparul aşteptat. Oţelarii au avut o posesie mai bună, au atacat mai mult, dar fără prea mari realizări, mai ales în prima parte. De partea celaltă, gazdele de la Sănătatea au preferat să aştepte la cotitură şi să lovească pe contraatac.
Cu  toate acestea roş-alb-albaştrii au marcat în minutul 35, însă golul a fost anulat pentru ofsaid. Abia spre finalul primei părţi au mai avut gazdele ceva emoţii, însă mingea a trecut pe lângă poartă.
Parte secundă a inceput cum nu se putea mai prost pentru favoriţii noştri. În minutul 53, în urma unui atac prelungit, gazdele au marcat cu un şut imparabil din careu, defensiva oţelară fiind depăşită mult prea uşor.
Jucătorii antrenaţi de Damian Băncilă au reluat atacurile, în ciuda defensivei supraaglomerate a gazdelor şi în ciuda numeroaselor trageri de timp. Au apărut şi câteva ocazii bune însă, fie imprecizia, fie portarul advers au făcut ca scorul să rămână neschimbat.
Totul până în minutul 74, atunci când Oţelul a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, prima din acest sezon, A executat golgheterul Alexandru Muscă, acesta readucând egalitatea pe tabelă.
Din păcate, scorul stabilit cu un sfert de oră înainte de final a rămas neschimbat, oţelarii acumulând doar un punct, aşa cum s-a întâmplat şi la precedenta deplasare, iar jocul echipei nu mulţumeşte deloc.
Urmează o nouă partidă pe stdionul Oţelul care, conform calculului hârtiei, ar trebui să nu se dovedească prea dificilă. Dar la fel s-a crezut şi despre alte partide...
Oţelul: Udeanu - Vasile, Gîță, Sălăgeanu (cpt), Sevastian - Itoafa, Ilie - Stoian, Silvestre, Crihană - Muscă. Rezerve: Vlasie, Bârlădeanu, Bahnașu, Chiriac, Cârjan, Oprea, Maftei. Antrenor: Damian Băncilă