image image image image image image
Prima înfrângere și șah-mat la antrenor Luni, 23 Octombrie 2017 20:35 CSM Roman – SC Oţelul Galaţi 2-1(1-0) Al 9-lea meci disputat de Oțelul în acest sezon a reprezentat și prima înfrângere.
Victorie clară la Valea Mărului Duminică, 08 Octombrie 2017 16:38 Avântul Valea Mărului – SC Oţelul Galaţi 1-4(1-2) Oţelul a revenit pe primul loc în clasament după ce a profitat de pasul greşit al celor de la Hărman şi a câştigat cu 4-1, în deplasare, la Valea...
Doar remiză la Darabani Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 19:39 Sănătatea Darabani – SC Oţelul Galaţi 1-1(0-0) Oţelul nu a obţinut decât un punct în deplasarea de la Darabani, deşi pornea ca favorită, coborând astfel pe locul 3, după 5 etape disputate.
Oţelul învinge, dar nu convinge Duminică, 17 Septembrie 2017 10:25 SC Oţelul Galaţi – Bucovina Rădăuţi 2-0(1-0) Oţelul şi-a recuperate palmaresul şi trofeele!
Remiză norocoasă la Focşani Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 18:17 CSM Focşani - SC Oţelul Galaţi 1-1(1-0) Oţelul a obţinut doar o remiză, în deplasare la CSM Focşani, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii a 3-a.
OŢELUL - LIDER CU PUNCTAJ MAXIM Duminică, 03 Septembrie 2017 10:18 Oţelul a debutat cu dreptul în Liga a 3-a, înregistrând două victorii în primele două partide ale sezonului, ambele pe teren propriu.Rezultatele plasează SCOG pe primul loc al seriei dar trebuie să ţinem cont şi de calitatea scăzută a celor 2 adversari.
             

Zi de naştere

ROMANIA George CRISTOF
George  CRISTOF

implineste varsta de 24 de ani, peste 52 zile,
pe data de 10 martie 2022 (N: 10 03 1998)

File de poveste

07.09.1988 / Oțelul - Juve 1-0

50 de legende / Nae Burcea

15.05.2011 / Oțelul - Poli 2-1

7 septembrie 1988, ziua în care Oţelul debuta într-o competiţie europeană, în Cupa UEFA, chiar cu Juventus Torino ...

Nae Burcea, considerat de mulţi poate cel mai tehnic jucător şi poate cel mai mare fotbalist din istoria Oţelului ...

15 mai e ziua în care am atins cerul, ziua în care Oțelul a fost cea mai bună echipă din lume pentru noi ...

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Clubul nostru a împlinit 50 de ani de istorie, iar Dunărea Bătrână sărbătoreşte acest număr jubiliar printr-o serie de articole dedicate celor 50 de legende ale Oțelului, alese de noi şi prezentate într-o ordine aleatorie.

Narcis RaducanDirectorul general Narcis Răducan a explicat că zilele sale la Oţelul sunt numărate, fiind şanse mci să mai continue la echipa de la malul Dunării. Preşedintele a recunoscut că Bogdan Gavrilă a plecat gratis la Dinamo, ca de altfel toţi fotbaliştii care au părăsit deja formaţia roş-alb-albastră.

Bernardo Henrique nu-si mai doreste sa ramana la GalatiAtacantul Bernardo Henrique şi-a încheiat conturile cu Oţelul în această vară, refuzând prelungirea contractului. Impresarul brazilianului a încercat să-i găsească o echipă tot în România, unde vârful şi-a făcut un nume, propunându-l la Petrolul. Antrenorul ploieştenilor, Răzvan Lucescu, a refuzat însă mutarea considerând că nu are nevoie de un jucător de profilul sud-americanului.

Cristian SirghiCristian Sîrghi a acordat un interviu pentru portalul online italian Tuttomercatoweb. În esenţă, fundaşul gălăţean discută despre faptul că nu a mai primit salariul din luna ianuarie şi despre faptul că îşi doreşte să evolueze în străinătate deşi are oferte şi din ţară, de la Petrolul.

Narcis RaducanDirectorul general Narcis Răducan a recunoscut că nimeni nu a luat nicio măsură pentru a plăti măcar un salariu jucătorilor, care au restanţe de 5 luni. Managerul afirmă că singura şansă ar fi ca Oţelul să vândă fotbalişti pentru a mai putea debloca situaţia financiară. Preşedintele s-a gândit că i-ar putea transfera pe Marquinhos sau Tudorie, dar niciunul nu are momentan vreo ofertă concretă. În plus, brazilianul ar putea deveni liber de contract pe 18 iunie şi în acest caz nu ar mai putea fi vândut. Răducan a mai precizat că situaţia este atât de disperată încât echipa nu are nici măcar bani pentru cantonamentul obişnuit de vară!

Mai multe articole..

Autentificare

Donatii


Dacă doriţi să sprijiniţi Dunărea Bătrână puteţi contribui apăsând butonul "Donate"

Galerie video

Chat

Sugestii

Comunitati

Sondaj

V-ati dori ca suporterii sa refaca Otelul de la zero?

Editoriale

Urmăreşte-ne

     

Vizitatori online

Now online:
  • 2 guests
Total members: 2354

Facebook