image image image image image image
Prima înfrângere și șah-mat la antrenor Luni, 23 Octombrie 2017 20:35 CSM Roman – SC Oţelul Galaţi 2-1(1-0) Al 9-lea meci disputat de Oțelul în acest sezon a reprezentat și prima înfrângere.
Victorie clară la Valea Mărului Duminică, 08 Octombrie 2017 16:38 Avântul Valea Mărului – SC Oţelul Galaţi 1-4(1-2) Oţelul a revenit pe primul loc în clasament după ce a profitat de pasul greşit al celor de la Hărman şi a câştigat cu 4-1, în deplasare, la Valea...
Doar remiză la Darabani Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 19:39 Sănătatea Darabani – SC Oţelul Galaţi 1-1(0-0) Oţelul nu a obţinut decât un punct în deplasarea de la Darabani, deşi pornea ca favorită, coborând astfel pe locul 3, după 5 etape disputate.
Oţelul învinge, dar nu convinge Duminică, 17 Septembrie 2017 10:25 SC Oţelul Galaţi – Bucovina Rădăuţi 2-0(1-0) Oţelul şi-a recuperate palmaresul şi trofeele!
Remiză norocoasă la Focşani Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 18:17 CSM Focşani - SC Oţelul Galaţi 1-1(1-0) Oţelul a obţinut doar o remiză, în deplasare la CSM Focşani, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii a 3-a.
OŢELUL - LIDER CU PUNCTAJ MAXIM Duminică, 03 Septembrie 2017 10:18 Oţelul a debutat cu dreptul în Liga a 3-a, înregistrând două victorii în primele două partide ale sezonului, ambele pe teren propriu.Rezultatele plasează SCOG pe primul loc al seriei dar trebuie să ţinem cont şi de calitatea scăzută a celor 2 adversari.
             

Zi de naştere

ROMANIA Robert GHEORGHE
Robert GHEORGHE

implineste varsta de 23 de ani, peste 38 zile,
pe data de 24 septembrie 2022 (N: 24 09 1999)

File de poveste

07.09.1988 / Oțelul - Juve 1-0

50 de legende / Nae Burcea

15.05.2011 / Oțelul - Poli 2-1

7 septembrie 1988, ziua în care Oţelul debuta într-o competiţie europeană, în Cupa UEFA, chiar cu Juventus Torino ...

Nae Burcea, considerat de mulţi poate cel mai tehnic jucător şi poate cel mai mare fotbalist din istoria Oţelului ...

15 mai e ziua în care am atins cerul, ziua în care Oțelul a fost cea mai bună echipă din lume pentru noi ...

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Citeste mai mult

LPF si FRF sunt cu ochii pe OtelulAstăzi a avut loc un nou termen în cazurile jucătorilor de la Oţelul care şi-au depus memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a deveni liberi de contract. Cristian Sîrghi, Marquinhos, Dan Popescu, Georgel Pungă şi Victor Astafei şi-au depus actele la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor, fiind neplătiţi de mai bine de 4 luni.

E momentul ca Narcis Raducan sa se hotarasca ce vreaSituaţia de la Oţelul e mai incertă ca niciodată. Suporterii caută cu disperare orice informaţie de care îşi pot lega speranţele că totul va reveni la normal. În tot acest timp, managerul general Narcis Răducan face tone de declaraţii, cu mare lejeritate, despre alte echipe, în special despre un club pe care fanii Oţelului nu-l suportă. Deşi a anunţat încă dinaintea ultimei etape cu Steaua că urmează „săptămâna decisivă”, iată că zilele şi săptămânile tot trec, iar noi ne îndreptăm din ce în ce mai tare către tot ce-i mai rău.  

Stiinta a primit trofeulÎn weekend-ul trecut s-au desfăşurat meciurile ultimelor două etape, a 25-a şi a 26-a, a Campionatului de Minifotbal pentru Amatori Galați. După un sezon dificil, dar frumos, Ştiinţa s-a încununat cu titlul, locul doi revenind meritoriu celor de la Milan care i-au ţinut în suspans pe campioni până aproape de final. O comportare foarte bună au avut şi Lyon sau Triumf, clasate pe locurile 3-4, în timp ce gazdele de la Arena Barieră au ocupat o poziţie onorabilă, locul 6, la prima participare din istorie, iar echipa suporterilor, Otzeliştii, a scăpat de retrogradare ca si echipa noastră dragă :D
Iată toate rezultatele înregistrate în etapele cu numărul 25 şi 26:

Ilie HagiogluInvitat la Lider Sportiv prin intermediul telefonului, Ilie Hagioglu a vorbit despre situația de la cele două echipe gălățene, Oțelul și Dunărea.

Viorel AnghelineiClubul nostru a împlinit 50 de ani de istorie, iar Dunărea Bătrână sărbătoreşte acest număr jubiliar printr-o serie de articole dedicate celor 50 de legende ale Oțelului, alese de noi şi prezentate într-o ordine aleatorie. Cum nu există o dată exactă de fondare a clubului, iar sigla şi actele oficiale ale FC Oţelul indică doar anul 1964, suporterii au privilegiul de a se bucura pe tot parcursul anului 2014, aşa că în fiecare săptămână vom prezenta un nou om care a ridicat numele formaţiei noastre la rang de mare echipă. Continuăm astăzi cu un alt “fundaş de oţel”, una din singurele legende ale clubului care mai activează la club chiar şi în ziua de azi.

Mai multe articole..

Autentificare

Donatii


Dacă doriţi să sprijiniţi Dunărea Bătrână puteţi contribui apăsând butonul "Donate"

Galerie video

Chat

Sugestii

Comunitati

Sondaj

V-ati dori ca suporterii sa refaca Otelul de la zero?

Editoriale

Urmăreşte-ne

     

Vizitatori online

Now online:
  • 1 guest
Total members: 2355

Facebook