image image image image image image
Prima înfrângere și șah-mat la antrenor Luni, 23 Octombrie 2017 20:35 CSM Roman – SC Oţelul Galaţi 2-1(1-0) Al 9-lea meci disputat de Oțelul în acest sezon a reprezentat și prima înfrângere.
Victorie clară la Valea Mărului Duminică, 08 Octombrie 2017 16:38 Avântul Valea Mărului – SC Oţelul Galaţi 1-4(1-2) Oţelul a revenit pe primul loc în clasament după ce a profitat de pasul greşit al celor de la Hărman şi a câştigat cu 4-1, în deplasare, la Valea...
Doar remiză la Darabani Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 19:39 Sănătatea Darabani – SC Oţelul Galaţi 1-1(0-0) Oţelul nu a obţinut decât un punct în deplasarea de la Darabani, deşi pornea ca favorită, coborând astfel pe locul 3, după 5 etape disputate.
Oţelul învinge, dar nu convinge Duminică, 17 Septembrie 2017 10:25 SC Oţelul Galaţi – Bucovina Rădăuţi 2-0(1-0) Oţelul şi-a recuperate palmaresul şi trofeele!
Remiză norocoasă la Focşani Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 18:17 CSM Focşani - SC Oţelul Galaţi 1-1(1-0) Oţelul a obţinut doar o remiză, în deplasare la CSM Focşani, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii a 3-a.
OŢELUL - LIDER CU PUNCTAJ MAXIM Duminică, 03 Septembrie 2017 10:18 Oţelul a debutat cu dreptul în Liga a 3-a, înregistrând două victorii în primele două partide ale sezonului, ambele pe teren propriu.Rezultatele plasează SCOG pe primul loc al seriei dar trebuie să ţinem cont şi de calitatea scăzută a celor 2 adversari.
             

Zi de naştere

ROMANIA Robert GHEORGHE
Robert GHEORGHE

implineste varsta de 23 de ani, peste 38 zile,
pe data de 24 septembrie 2022 (N: 24 09 1999)

File de poveste

07.09.1988 / Oțelul - Juve 1-0

50 de legende / Nae Burcea

15.05.2011 / Oțelul - Poli 2-1

7 septembrie 1988, ziua în care Oţelul debuta într-o competiţie europeană, în Cupa UEFA, chiar cu Juventus Torino ...

Nae Burcea, considerat de mulţi poate cel mai tehnic jucător şi poate cel mai mare fotbalist din istoria Oţelului ...

15 mai e ziua în care am atins cerul, ziua în care Oțelul a fost cea mai bună echipă din lume pentru noi ...

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Lucian CiofoaiaAdministratorul special al Oţelului, Lucian Ciofoaia, a precizat din start că obiectivul echipei în noul an este să nu retrogradeze. El afirmă că se va stabili împreună cu staff-ul tehnic planul de bătaie, deşi în acest moment nu se ştie dacă Ewald Lienen şi secunzii săi vor mai reveni la Galaţi.

Lucian Ciofoaia (sursa foto: digisport.ro)Oţelul pierde câte un jucător pe zi, dar administratorul special Lucian Ciofoaia declară că nu există pericolul ca formaţia noastră să piardă toţi jucătorii liberi de contract. “Mâna dreaptă” a lui Adamescu afirmă că, până la urmă, vor fi achitate şi restanţele financiare până la startul sezonului.

Florin Lovin e socat de ce a gasit la OtelulUnul dintre cei mai experimentaţi jucători ai Oţelului a vorbit cu cărţile pe faţă despre situaţia financiară precară de la formaţia roş-alb-albastră, despre patronul echipei, fanii oţelari sau situaţia de criză acută a clubului care se află pe marginea prăpastiei din toate punctele de vedere. Iată ce a declarat Lovin într-un amplu interviu:

Unul dintre cei mai importanţi jucători din ultima perioadă, de la Oţelul, fundaşul central Cristian Sîrghi are oferte de la mai multe cluburi din Serie A, conform presei din Italia.
Jucătorul în vârstă de 27 de ani este legitimat la Oţelul din 2007, timp în care a depăşit limita de 100 de jocuri în tricoul roş-alb-albastru.

Goicoechea la noua sa echipa...Oţelul a pierdut extrem de uşor încă un fotbalist care a pus umărul serios în această primăvară la salvarea de la retrogradare. Este vorba de portarul Mauro Goicoechea care a semnat cu FC Arouca din prima ligă portugheză!

Mai multe articole..

Autentificare

Donatii


Dacă doriţi să sprijiniţi Dunărea Bătrână puteţi contribui apăsând butonul "Donate"

Galerie video

Chat

Sugestii

Comunitati

Sondaj

V-ati dori ca suporterii sa refaca Otelul de la zero?

Editoriale

Urmăreşte-ne

     

Vizitatori online

Now online:
  • 3 guests
Total members: 2355

Facebook