image image image image image image
Prima înfrângere și șah-mat la antrenor Luni, 23 Octombrie 2017 20:35 CSM Roman – SC Oţelul Galaţi 2-1(1-0) Al 9-lea meci disputat de Oțelul în acest sezon a reprezentat și prima înfrângere.
Victorie clară la Valea Mărului Duminică, 08 Octombrie 2017 16:38 Avântul Valea Mărului – SC Oţelul Galaţi 1-4(1-2) Oţelul a revenit pe primul loc în clasament după ce a profitat de pasul greşit al celor de la Hărman şi a câştigat cu 4-1, în deplasare, la Valea...
Doar remiză la Darabani Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 19:39 Sănătatea Darabani – SC Oţelul Galaţi 1-1(0-0) Oţelul nu a obţinut decât un punct în deplasarea de la Darabani, deşi pornea ca favorită, coborând astfel pe locul 3, după 5 etape disputate.
Oţelul învinge, dar nu convinge Duminică, 17 Septembrie 2017 10:25 SC Oţelul Galaţi – Bucovina Rădăuţi 2-0(1-0) Oţelul şi-a recuperate palmaresul şi trofeele!
Remiză norocoasă la Focşani Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 18:17 CSM Focşani - SC Oţelul Galaţi 1-1(1-0) Oţelul a obţinut doar o remiză, în deplasare la CSM Focşani, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii a 3-a.
OŢELUL - LIDER CU PUNCTAJ MAXIM Duminică, 03 Septembrie 2017 10:18 Oţelul a debutat cu dreptul în Liga a 3-a, înregistrând două victorii în primele două partide ale sezonului, ambele pe teren propriu.Rezultatele plasează SCOG pe primul loc al seriei dar trebuie să ţinem cont şi de calitatea scăzută a celor 2 adversari.
             

Zi de naştere

ROMANIA Robert GHEORGHE
Robert GHEORGHE

implineste varsta de 23 de ani, peste 39 zile,
pe data de 24 septembrie 2022 (N: 24 09 1999)

File de poveste

07.09.1988 / Oțelul - Juve 1-0

50 de legende / Nae Burcea

15.05.2011 / Oțelul - Poli 2-1

7 septembrie 1988, ziua în care Oţelul debuta într-o competiţie europeană, în Cupa UEFA, chiar cu Juventus Torino ...

Nae Burcea, considerat de mulţi poate cel mai tehnic jucător şi poate cel mai mare fotbalist din istoria Oţelului ...

15 mai e ziua în care am atins cerul, ziua în care Oțelul a fost cea mai bună echipă din lume pentru noi ...

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Citeste mai mult

sursa foto: sportgalati.comDeși avea nevoie de toate cele trei puncte în ultimul meci al sezonului, pentru a termina play-out-ul pe primul loc (poziția a șaptea în clasamentul general), satelitul de la Oțelul a remizat 3-3, la pauză 2-1, pe teren propriu cu Conpet Cireșu.

Ilie HagiogluInvitat la Lider Sportiv, prin intermediul telefonului, Ilie Hagioglu și-a exprimat încă o dată îngrijorarea față de situația de de Oțelul. De asemenea fostul adjunct al lui Marius Stan a vorbit și despre plecarea lui Gabriel Viglianti de la echipă:  

Nocturna teren Fotbal Arena Bariera GalatiÎn weekend-ul trecut s-au desfăşurat meciurile etapei cu numărul 24 a Campionatului de Minifotbal pentru Amatori Galați, care se desfăşoară pe terenul sintetic de la FOTBAL ARENA BARIERĂ. Ştiinţa şi-a continua marşul triumfal, profitând şi de căderea celor de la Milan, care au ceda complet pe acest final după ce s-au ţinut bine pe întreg parcursul sezonului. Iată rezultatele înregistrate în etapa a 24-a:

Lider Sportiv, emisiunea din fiecare sâmbătă, de la ora 14.30, pe ProFM LiderFM, îl are astăzi ca invitat pe Gabriel Paraschiv, fost jucător important al Oţelului, considerat potrivit pentru a ocupa un post în conducerea grupării roş-alb-albastre.

Narcis RaducanOţelul a încheiat ultimul sezon gâfâind, iar problemele actuale cocoşează şi mai tare clubul nostru care trage să nu moară în al 50-lea an de existenţă. Directorul general Narcis Răducan nu are nicio noutate dinspre patronat şi afirmă că banii care vor veni din drepturile TV sau vânzarea a unu-doi jucători nu vor fi suficienţi pentru supravieţuire. Conducerea aşteaptă începutul săptămânii viitoare pentru a şti dacă Dan Grigore Adamescu doreşte să mai continue cu Oţelul sau nu.

Mai multe articole..

Autentificare

Donatii


Dacă doriţi să sprijiniţi Dunărea Bătrână puteţi contribui apăsând butonul "Donate"

Galerie video

Chat

Sugestii

Comunitati

Sondaj

V-ati dori ca suporterii sa refaca Otelul de la zero?

Editoriale

Urmăreşte-ne

     

Vizitatori online

Now online:
  • 1 guest
Total members: 2355

Facebook