image image image image image image
Prima înfrângere și șah-mat la antrenor Luni, 23 Octombrie 2017 20:35 CSM Roman – SC Oţelul Galaţi 2-1(1-0) Al 9-lea meci disputat de Oțelul în acest sezon a reprezentat și prima înfrângere.
Victorie clară la Valea Mărului Duminică, 08 Octombrie 2017 16:38 Avântul Valea Mărului – SC Oţelul Galaţi 1-4(1-2) Oţelul a revenit pe primul loc în clasament după ce a profitat de pasul greşit al celor de la Hărman şi a câştigat cu 4-1, în deplasare, la Valea...
Doar remiză la Darabani Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 19:39 Sănătatea Darabani – SC Oţelul Galaţi 1-1(0-0) Oţelul nu a obţinut decât un punct în deplasarea de la Darabani, deşi pornea ca favorită, coborând astfel pe locul 3, după 5 etape disputate.
Oţelul învinge, dar nu convinge Duminică, 17 Septembrie 2017 10:25 SC Oţelul Galaţi – Bucovina Rădăuţi 2-0(1-0) Oţelul şi-a recuperate palmaresul şi trofeele!
Remiză norocoasă la Focşani Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 18:17 CSM Focşani - SC Oţelul Galaţi 1-1(1-0) Oţelul a obţinut doar o remiză, în deplasare la CSM Focşani, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii a 3-a.
OŢELUL - LIDER CU PUNCTAJ MAXIM Duminică, 03 Septembrie 2017 10:18 Oţelul a debutat cu dreptul în Liga a 3-a, înregistrând două victorii în primele două partide ale sezonului, ambele pe teren propriu.Rezultatele plasează SCOG pe primul loc al seriei dar trebuie să ţinem cont şi de calitatea scăzută a celor 2 adversari.
             

Zi de naştere

ROMANIA Robert GHEORGHE
Robert GHEORGHE

implineste varsta de 23 de ani, peste 38 zile,
pe data de 24 septembrie 2022 (N: 24 09 1999)

File de poveste

07.09.1988 / Oțelul - Juve 1-0

50 de legende / Nae Burcea

15.05.2011 / Oțelul - Poli 2-1

7 septembrie 1988, ziua în care Oţelul debuta într-o competiţie europeană, în Cupa UEFA, chiar cu Juventus Torino ...

Nae Burcea, considerat de mulţi poate cel mai tehnic jucător şi poate cel mai mare fotbalist din istoria Oţelului ...

15 mai e ziua în care am atins cerul, ziua în care Oțelul a fost cea mai bună echipă din lume pentru noi ...

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Narcis RaducanOţelul a încheiat ultimul sezon gâfâind, iar problemele actuale cocoşează şi mai tare clubul nostru care trage să nu moară în al 50-lea an de existenţă. Directorul general Narcis Răducan nu are nicio noutate dinspre patronat şi afirmă că banii care vor veni din drepturile TV sau vânzarea a unu-doi jucători nu vor fi suficienţi pentru supravieţuire. Conducerea aşteaptă începutul săptămânii viitoare pentru a şti dacă Dan Grigore Adamescu doreşte să mai continue cu Oţelul sau nu.

Gabriel Alejandro Viglianti cu fularul Otelului la gatE păcat cum asistăm la plecarea campionilor noştri. Rând pe rând se duc în alte părţi. Dacă la jucătorii încă în activitate poate că există explicaţii plauzibile, la unul precum Viglianti, deja integrat perfect în structura de conducere a clubului, doare şi mai tare. Mai ales că vorbim de cel mai important străin din istoria clubului. Cel care s-a făcut iubit prin calităţile sale, nu doar ca sportiv, ci şi ca om.

Gabriel Viglianti - cel mai galatean dintre argentinieniContinuăm “Ziua Viglianti” oferindu-vă, în format video, conferinţele de presă de ieri, la care a participat Gabriel Alejandro Viglianti. Prima dintre ele a fost în sala de conferinţe a stadionului “Oţelul”, iar cea de-a doua la Primărie, acolo unde i-a fost acordată “Diploma de excelenţă” a Galaţiului, pentru întreaga sa activitate.

FOTO Marius CernatPrimăria municipiului Galaţi i-a acordat „Diploma de excelenţă” lui Gabriel Alejandro Viglianti, campion şi supercampion cu Oţelul în 2011, pentru întreaga sa activitate de la gruparea roş-alb-albastră. Diploma i-a fost înmânată de către Marius Stan, fostul director general al FC Oţelul, actualul primar al Galaţiului, cel care l-a adus pe Viglianti în 2008.

Gabriel Alejandro VigliantiUnul dintre cei mai importanţi oameni din istoria Oţelului, argentinianul Gabriel Alejandro Viglianti, şi-a anunţat despărţirea de clubul nostru, în cadrul unei conferinţe de presă. Astfel, în semn de respect pentru întreaga sa activitate pentru culorile roş-alb-albastre, redacţia „Dunărea Bătrână” a decis ca astăzi, 30 mai, toată ziua vor fi postate doar materiale referitoare la activitatea idolului tribunelor noastre.

Mai multe articole..

Autentificare

Donatii


Dacă doriţi să sprijiniţi Dunărea Bătrână puteţi contribui apăsând butonul "Donate"

Galerie video

Chat

Sugestii

Comunitati

Sondaj

V-ati dori ca suporterii sa refaca Otelul de la zero?

Editoriale

Urmăreşte-ne

     

Vizitatori online

Now online:
  • 6 guests
Total members: 2355

Facebook