image image image image image image
Prima înfrângere și șah-mat la antrenor Luni, 23 Octombrie 2017 20:35 CSM Roman – SC Oţelul Galaţi 2-1(1-0) Al 9-lea meci disputat de Oțelul în acest sezon a reprezentat și prima înfrângere.
Victorie clară la Valea Mărului Duminică, 08 Octombrie 2017 16:38 Avântul Valea Mărului – SC Oţelul Galaţi 1-4(1-2) Oţelul a revenit pe primul loc în clasament după ce a profitat de pasul greşit al celor de la Hărman şi a câştigat cu 4-1, în deplasare, la Valea...
Doar remiză la Darabani Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 19:39 Sănătatea Darabani – SC Oţelul Galaţi 1-1(0-0) Oţelul nu a obţinut decât un punct în deplasarea de la Darabani, deşi pornea ca favorită, coborând astfel pe locul 3, după 5 etape disputate.
Oţelul învinge, dar nu convinge Duminică, 17 Septembrie 2017 10:25 SC Oţelul Galaţi – Bucovina Rădăuţi 2-0(1-0) Oţelul şi-a recuperate palmaresul şi trofeele!
Remiză norocoasă la Focşani Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 18:17 CSM Focşani - SC Oţelul Galaţi 1-1(1-0) Oţelul a obţinut doar o remiză, în deplasare la CSM Focşani, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii a 3-a.
OŢELUL - LIDER CU PUNCTAJ MAXIM Duminică, 03 Septembrie 2017 10:18 Oţelul a debutat cu dreptul în Liga a 3-a, înregistrând două victorii în primele două partide ale sezonului, ambele pe teren propriu.Rezultatele plasează SCOG pe primul loc al seriei dar trebuie să ţinem cont şi de calitatea scăzută a celor 2 adversari.
             

Zi de naştere

ROMANIA Robert GHEORGHE
Robert GHEORGHE

implineste varsta de 23 de ani, peste 39 zile,
pe data de 24 septembrie 2022 (N: 24 09 1999)

File de poveste

07.09.1988 / Oțelul - Juve 1-0

50 de legende / Nae Burcea

15.05.2011 / Oțelul - Poli 2-1

7 septembrie 1988, ziua în care Oţelul debuta într-o competiţie europeană, în Cupa UEFA, chiar cu Juventus Torino ...

Nae Burcea, considerat de mulţi poate cel mai tehnic jucător şi poate cel mai mare fotbalist din istoria Oţelului ...

15 mai e ziua în care am atins cerul, ziua în care Oțelul a fost cea mai bună echipă din lume pentru noi ...

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Gabriel Alejandro VigliantiUnul dintre cei mai importanţi oameni din istoria Oţelului, argentinianul Gabriel Alejandro Viglianti, şi-a anunţat despărţirea de clubul nostru, în cadrul unei conferinţe de presă. Astfel, în semn de respect pentru întreaga sa activitate pentru culorile roş-alb-albastre, redacţia „Dunărea Bătrână” a decis ca astăzi, 30 mai, toată ziua vor fi postate doar materiale referitoare la activitatea idolului tribunelor noastre.

Marius StanSituaţia la Oţelul e din ce în ce mai incertă, mai ales cu problemele întâmpinate de patronul Dan Grigore Adamescu. Fără nicio perspectivă pozitivă, fanii Oţelului speră ca cel pe care l-au votat pentru binele clubului favorit să facă o mişcare pentru a-şi îndeplini misiunea, cea pentru care a fost ales de către suporteri ca primar al oraşului.

Viglianti a plecat in ArgentinaVeştile rele continuă să curgă la Oţelul. Gabriel Alejandro Viglianti, directorul sportiv al grupării roş-alb-albastre, omul de încredere al suporterilor, şi-a anunţat despărţirea de club. Viglianti a spus că e dispus să se întoarcă la Oţelul dacă vor fi condiţii de lucru, chiar dacă echipa sa de suflet se va afla şi într-o ligă inferioară.

Dan Grigore AdamescuOţelul a ajuns la 50 de ani de existenţă, dar se află într-un punct critic, patronul Dan Grigore Adamescu renunţând să mai finanţeze echipa de când se află în atenţia DNA. Se zvoneşte că finanţatorul Oţelului l-ar fi mandatat pe Narcis Răducan să găsească un nou investitor care să preia clubul.

FOTO Vali MunteanuRechinii au dat deja de mirosul sângelui venit dinspre Galaţi. Cum au aflat că Oţelul nu se simte foarte bine din punct de vedere financiar, cu patronul anchetat de DNA, alte echipe se interesează deja de locul nostru din prima ligă.

Mai multe articole..

Autentificare

Donatii


Dacă doriţi să sprijiniţi Dunărea Bătrână puteţi contribui apăsând butonul "Donate"

Galerie video

Chat

Sugestii

Comunitati

Sondaj

V-ati dori ca suporterii sa refaca Otelul de la zero?

Editoriale

Urmăreşte-ne

     

Vizitatori online

Now online:
  • 4 guests
Total members: 2355

Facebook