image image image image image image
Prima înfrângere și șah-mat la antrenor Luni, 23 Octombrie 2017 20:35 CSM Roman – SC Oţelul Galaţi 2-1(1-0) Al 9-lea meci disputat de Oțelul în acest sezon a reprezentat și prima înfrângere.
Victorie clară la Valea Mărului Duminică, 08 Octombrie 2017 16:38 Avântul Valea Mărului – SC Oţelul Galaţi 1-4(1-2) Oţelul a revenit pe primul loc în clasament după ce a profitat de pasul greşit al celor de la Hărman şi a câştigat cu 4-1, în deplasare, la Valea...
Doar remiză la Darabani Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 19:39 Sănătatea Darabani – SC Oţelul Galaţi 1-1(0-0) Oţelul nu a obţinut decât un punct în deplasarea de la Darabani, deşi pornea ca favorită, coborând astfel pe locul 3, după 5 etape disputate.
Oţelul învinge, dar nu convinge Duminică, 17 Septembrie 2017 10:25 SC Oţelul Galaţi – Bucovina Rădăuţi 2-0(1-0) Oţelul şi-a recuperate palmaresul şi trofeele!
Remiză norocoasă la Focşani Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 18:17 CSM Focşani - SC Oţelul Galaţi 1-1(1-0) Oţelul a obţinut doar o remiză, în deplasare la CSM Focşani, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii a 3-a.
OŢELUL - LIDER CU PUNCTAJ MAXIM Duminică, 03 Septembrie 2017 10:18 Oţelul a debutat cu dreptul în Liga a 3-a, înregistrând două victorii în primele două partide ale sezonului, ambele pe teren propriu.Rezultatele plasează SCOG pe primul loc al seriei dar trebuie să ţinem cont şi de calitatea scăzută a celor 2 adversari.
             

Zi de naştere

ROMANIA Robert GHEORGHE
Robert GHEORGHE

implineste varsta de 23 de ani, peste 38 zile,
pe data de 24 septembrie 2022 (N: 24 09 1999)

File de poveste

07.09.1988 / Oțelul - Juve 1-0

50 de legende / Nae Burcea

15.05.2011 / Oțelul - Poli 2-1

7 septembrie 1988, ziua în care Oţelul debuta într-o competiţie europeană, în Cupa UEFA, chiar cu Juventus Torino ...

Nae Burcea, considerat de mulţi poate cel mai tehnic jucător şi poate cel mai mare fotbalist din istoria Oţelului ...

15 mai e ziua în care am atins cerul, ziua în care Oțelul a fost cea mai bună echipă din lume pentru noi ...

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Ionel CodobanImpresarul Ionel Codoban, unul din oamenii care a avut cel mai mult de câştigat de pe urma colaborării cu Oţelul, spune că nu l-a văzut cu ochi buni pe patronul Dan Adamescu încă de la început, deoarece acesta a luat banii din conturile echipei şi nici măcar nu-şi plăteşte jucătorii, riscând astfel chiar desfiinţarea clubului.

Georgel Punga in tricoul OteluluiAstăzi, 27 mai 2014, mijlocaşul Georgel Pungă împlineşte vârsta de 20 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.

sursa foto: fotbalclubotelul.roOţelul se află într-un moment de cumpănă, fără bani şi probabil foarte curând fără jucători, antrenori sau conducători cu doar 3 săptămâni înainte de reunire. Un moment asemănător s-a petrecut în anul 2002, când într-o criză financiară acută, preşedintele de la acea vreme, trădătorul Mihai Stoica, părăsea Oţelul fără nicio remuşcare şi lua cu el şi doi jucători de viitor: Boştină şi Ghionea!

Tudorel Pelin a ramas indragostit de echipa pentru care a dat totulClubul nostru a împlinit 50 de ani de istorie, iar Dunărea Bătrână sărbătoreşte acest număr jubiliar printr-o serie de articole dedicate celor 50 de legende ale Oțelului, alese de noi şi prezentate într-o ordine aleatorie. Cum nu există o dată exactă de fondare a clubului, iar sigla şi actele oficiale ale FC Oţelul indică doar anul 1964, suporterii au privilegiul de a se bucura pe tot parcursul anului 2014, aşa că în fiecare săptămână vom prezenta un nou om care a ridicat numele formaţiei noastre la rang de mare echipă. Continuăm astăzi cu unul din fundaşii de oţel ai generaţiei care ne-a încântat la mijlocul anilor ’90.

Silviu Ilie si Sergiu Costin au vazut vremuri mult mai bune la OtelulOţelarii se află oficial în vacanţă, după ce au încheiat pe locul 10 un sezon infernal din punctul de vedere al suporterilor. Reunirea lotului ar trebui să aibă loc pe data de 16 iunie, dar în acest moment nu se ştie cine se va mai prezenta la Galaţi la data respectivă... Conducerea executivă spune că pleacă dacă nu vorbeşte cu patronul, antrenorul nu pare prea convins că are la ce să se întoarcă, iar jucătorii şi-au depus memorii în serie şi încarcă să fugă care încotro...

Mai multe articole..

Autentificare

Donatii


Dacă doriţi să sprijiniţi Dunărea Bătrână puteţi contribui apăsând butonul "Donate"

Galerie video

Chat

Sugestii

Comunitati

Sondaj

V-ati dori ca suporterii sa refaca Otelul de la zero?

Editoriale

Urmăreşte-ne

     

Vizitatori online

Now online:
  • 12 guests
Total members: 2355

Facebook