image image image image image image
Prima înfrângere și șah-mat la antrenor Luni, 23 Octombrie 2017 20:35 CSM Roman – SC Oţelul Galaţi 2-1(1-0) Al 9-lea meci disputat de Oțelul în acest sezon a reprezentat și prima înfrângere.
Victorie clară la Valea Mărului Duminică, 08 Octombrie 2017 16:38 Avântul Valea Mărului – SC Oţelul Galaţi 1-4(1-2) Oţelul a revenit pe primul loc în clasament după ce a profitat de pasul greşit al celor de la Hărman şi a câştigat cu 4-1, în deplasare, la Valea...
Doar remiză la Darabani Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 19:39 Sănătatea Darabani – SC Oţelul Galaţi 1-1(0-0) Oţelul nu a obţinut decât un punct în deplasarea de la Darabani, deşi pornea ca favorită, coborând astfel pe locul 3, după 5 etape disputate.
Oţelul învinge, dar nu convinge Duminică, 17 Septembrie 2017 10:25 SC Oţelul Galaţi – Bucovina Rădăuţi 2-0(1-0) Oţelul şi-a recuperate palmaresul şi trofeele!
Remiză norocoasă la Focşani Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 18:17 CSM Focşani - SC Oţelul Galaţi 1-1(1-0) Oţelul a obţinut doar o remiză, în deplasare la CSM Focşani, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii a 3-a.
OŢELUL - LIDER CU PUNCTAJ MAXIM Duminică, 03 Septembrie 2017 10:18 Oţelul a debutat cu dreptul în Liga a 3-a, înregistrând două victorii în primele două partide ale sezonului, ambele pe teren propriu.Rezultatele plasează SCOG pe primul loc al seriei dar trebuie să ţinem cont şi de calitatea scăzută a celor 2 adversari.
             

Zi de naştere

ROMANIA Viorel LEPĂDATU
Viorel  LEPĂDATU

implineste varsta de 24 de ani, peste 17 zile,
pe data de 16 iulie 2022 (N: 16 07 1998)

File de poveste

07.09.1988 / Oțelul - Juve 1-0

50 de legende / Nae Burcea

15.05.2011 / Oțelul - Poli 2-1

7 septembrie 1988, ziua în care Oţelul debuta într-o competiţie europeană, în Cupa UEFA, chiar cu Juventus Torino ...

Nae Burcea, considerat de mulţi poate cel mai tehnic jucător şi poate cel mai mare fotbalist din istoria Oţelului ...

15 mai e ziua în care am atins cerul, ziua în care Oțelul a fost cea mai bună echipă din lume pentru noi ...

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Casele de bilete se deschis la ora 10.00Site-ul oficial al Oţelului a anunţat preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei Steaua Bucureşti.

Paraschiv plangand de fericire in mijlocul fanilorGabriel Paraschiv a ales să plece de la Oţelul, considerând că nu mai poate ajuta echipa de la Dunăre din poziţia de fotbalist. Conducerea nu a avut de ales şi a fost nevoită să accepte decizia jucătorului. Directorul general Narcis Răducan a anunţat că Paraschiv a primit deja o ofertă din partea clubului pentru un post administrativ şi că numărul 10 va fi retras sezonul acesta în semn de respect.

Joao Felipe Antunes nu va mai imbraca tricoul ros-alb-albastru cel putin pana la finalul anuluiJucătorul brazilian a fost trimis să se antreneze cu „satelitul”, conducerea invocând acte de indisciplină la antrenamente. Deşi nu se specifică cu exactitate ce a făcut, fundaşul dreapta a fost anunţat că va sta la echipa a doua până la finalul sezonului de iarnă. Joao Felipe Antunes era oricum accidentat, având probleme la piramida nazală, antrenorul Ewald Lienen explicând că el oricum nu avea să mai fie folosit din acest motiv până la finalul anului. Şi felul în care brazilianul s-a lovit la nas este un mister, cert fiind doar că în urma acestei lovituri fundaşul avea tendinţa să se protejeze la antrenamente.

Castigatorii vor primi steaguri asemanatoare cu cele din imagineÎn urmă cu două săptămâni, grupul Steel Boys, prin intermediul site-ului suporterilor oţelari, Dunărea Bătrână, a pus la bătaie 10 steaguri roş-alb-albastre, asemănătoare cu cele din imagine, pentru colorarea stadionului la meciurile de pe propriul teren.

Narcis RaducanDirectorul general este dezamăgit de felul în care au decurs lucrurile pentru Oţelul în acest an şi promite schimbări importante (a se citi transferuri) în pauza de iarnă. El a explicat că anumiţi jucători nu au dat randamentul scontat şi probabil li se vor căuta înlocuitori în pauza de iarnă, lista fiind alcătuită de comun acord cu antrenorul.

Mai multe articole..

Autentificare

Donatii


Dacă doriţi să sprijiniţi Dunărea Bătrână puteţi contribui apăsând butonul "Donate"

Galerie video

Chat

Sugestii

Comunitati

Sondaj

V-ati dori ca suporterii sa refaca Otelul de la zero?

Editoriale

Urmăreşte-ne

     

Vizitatori online

Now online:
  • 6 guests
Total members: 2355

Facebook