image image image image image image
Prima înfrângere și șah-mat la antrenor Luni, 23 Octombrie 2017 20:35 CSM Roman – SC Oţelul Galaţi 2-1(1-0) Al 9-lea meci disputat de Oțelul în acest sezon a reprezentat și prima înfrângere.
Victorie clară la Valea Mărului Duminică, 08 Octombrie 2017 16:38 Avântul Valea Mărului – SC Oţelul Galaţi 1-4(1-2) Oţelul a revenit pe primul loc în clasament după ce a profitat de pasul greşit al celor de la Hărman şi a câştigat cu 4-1, în deplasare, la Valea...
Doar remiză la Darabani Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 19:39 Sănătatea Darabani – SC Oţelul Galaţi 1-1(0-0) Oţelul nu a obţinut decât un punct în deplasarea de la Darabani, deşi pornea ca favorită, coborând astfel pe locul 3, după 5 etape disputate.
Oţelul învinge, dar nu convinge Duminică, 17 Septembrie 2017 10:25 SC Oţelul Galaţi – Bucovina Rădăuţi 2-0(1-0) Oţelul şi-a recuperate palmaresul şi trofeele!
Remiză norocoasă la Focşani Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 18:17 CSM Focşani - SC Oţelul Galaţi 1-1(1-0) Oţelul a obţinut doar o remiză, în deplasare la CSM Focşani, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii a 3-a.
OŢELUL - LIDER CU PUNCTAJ MAXIM Duminică, 03 Septembrie 2017 10:18 Oţelul a debutat cu dreptul în Liga a 3-a, înregistrând două victorii în primele două partide ale sezonului, ambele pe teren propriu.Rezultatele plasează SCOG pe primul loc al seriei dar trebuie să ţinem cont şi de calitatea scăzută a celor 2 adversari.
             

Zi de naştere

ROMANIA Viorel LEPĂDATU
Viorel  LEPĂDATU

implineste varsta de 24 de ani, peste 17 zile,
pe data de 16 iulie 2022 (N: 16 07 1998)

File de poveste

07.09.1988 / Oțelul - Juve 1-0

50 de legende / Nae Burcea

15.05.2011 / Oțelul - Poli 2-1

7 septembrie 1988, ziua în care Oţelul debuta într-o competiţie europeană, în Cupa UEFA, chiar cu Juventus Torino ...

Nae Burcea, considerat de mulţi poate cel mai tehnic jucător şi poate cel mai mare fotbalist din istoria Oţelului ...

15 mai e ziua în care am atins cerul, ziua în care Oțelul a fost cea mai bună echipă din lume pentru noi ...

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Narcis RaducanDirectorul general este dezamăgit de felul în care au decurs lucrurile pentru Oţelul în acest an şi promite schimbări importante (a se citi transferuri) în pauza de iarnă. El a explicat că anumiţi jucători nu au dat randamentul scontat şi probabil li se vor căuta înlocuitori în pauza de iarnă, lista fiind alcătuită de comun acord cu antrenorul.

Insolventa trece in 2014Deşi, conform Tribunalului Bucureşti, în data de 4 decembrie ar fi trebuit să se dea un verdict în cazul insolvenţei Oţelului, acesta fost prelungit, data respectivă însemnând doar termenul la care administratorul judiciar a expus, în sinteză, măsurile efectuate până acum.

Silviu Ilie a revenit pe postul sauJucătorul de bandă stângă, Silviu Ilie, a revenit după 17 luni într-un meci oficial al Oţelului! Fotbalistul de 25 de ani se pregătea normal de aproximativ două luni, el evoluând deja cu succes în mai multe partide la “satelit” în Liga a III-a. El a intrat în minutul 79 al jocului cu Steaua, schimbându-l pe Mişelăricu, iar în teren i-a luat locul lui Milea care era folosit ca improvizaţie pe postul de fundaş stânga.

Cupa Romaniei - momentan doar un vis indepartatOţelul a fost eliminată din Cupa României, după ce a pierdut cu 2-0 pe terenul Stelei, în sferturile de finală. Odată ieşiţi din competiţia KO, gălăţenii se pot concentra acum doar pe campionat, acolo unde situaţia tinde să devină disperată, echipa noastră aflându-se pe loc retrogradabil cu o singură etapă înainte de încheierea turului!

Ewald LienenOţelul a fost învinsă pe terenul Stelei cu 2-0 şi a părăsit Cupa României în faza sferturilor de finală. Iată cele mai importante declaraţii de după meci:

Mai multe articole..

Autentificare

Donatii


Dacă doriţi să sprijiniţi Dunărea Bătrână puteţi contribui apăsând butonul "Donate"

Galerie video

Chat

Sugestii

Comunitati

Sondaj

V-ati dori ca suporterii sa refaca Otelul de la zero?

Editoriale

Urmăreşte-ne

     

Vizitatori online

Now online:
  • 2 guests
Total members: 2355

Facebook