image image image image image image
Prima înfrângere și șah-mat la antrenor Luni, 23 Octombrie 2017 20:35 CSM Roman – SC Oţelul Galaţi 2-1(1-0) Al 9-lea meci disputat de Oțelul în acest sezon a reprezentat și prima înfrângere.
Victorie clară la Valea Mărului Duminică, 08 Octombrie 2017 16:38 Avântul Valea Mărului – SC Oţelul Galaţi 1-4(1-2) Oţelul a revenit pe primul loc în clasament după ce a profitat de pasul greşit al celor de la Hărman şi a câştigat cu 4-1, în deplasare, la Valea...
Doar remiză la Darabani Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 19:39 Sănătatea Darabani – SC Oţelul Galaţi 1-1(0-0) Oţelul nu a obţinut decât un punct în deplasarea de la Darabani, deşi pornea ca favorită, coborând astfel pe locul 3, după 5 etape disputate.
Oţelul învinge, dar nu convinge Duminică, 17 Septembrie 2017 10:25 SC Oţelul Galaţi – Bucovina Rădăuţi 2-0(1-0) Oţelul şi-a recuperate palmaresul şi trofeele!
Remiză norocoasă la Focşani Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 18:17 CSM Focşani - SC Oţelul Galaţi 1-1(1-0) Oţelul a obţinut doar o remiză, în deplasare la CSM Focşani, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii a 3-a.
OŢELUL - LIDER CU PUNCTAJ MAXIM Duminică, 03 Septembrie 2017 10:18 Oţelul a debutat cu dreptul în Liga a 3-a, înregistrând două victorii în primele două partide ale sezonului, ambele pe teren propriu.Rezultatele plasează SCOG pe primul loc al seriei dar trebuie să ţinem cont şi de calitatea scăzută a celor 2 adversari.
             

Zi de naştere

ROMANIA Viorel LEPĂDATU
Viorel  LEPĂDATU

implineste varsta de 24 de ani, peste 17 zile,
pe data de 16 iulie 2022 (N: 16 07 1998)

File de poveste

07.09.1988 / Oțelul - Juve 1-0

50 de legende / Nae Burcea

15.05.2011 / Oțelul - Poli 2-1

7 septembrie 1988, ziua în care Oţelul debuta într-o competiţie europeană, în Cupa UEFA, chiar cu Juventus Torino ...

Nae Burcea, considerat de mulţi poate cel mai tehnic jucător şi poate cel mai mare fotbalist din istoria Oţelului ...

15 mai e ziua în care am atins cerul, ziua în care Oțelul a fost cea mai bună echipă din lume pentru noi ...

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Va mai exista Otelul dupa ziua de azi?FC Oţelul S.A. Galaţi a intrat în insolvenţă la începutul lunii iulie, anul curent, iar cazul aflat în grija Tribunalului Bucureşti ar putea avea azi un final! Există 3 variante… Prima şi cea pe care vor să o audă toţi fanii ar fi aprobarea planului de reorganizare. A doua soluţie ar putea fi o amânare, cum s-a întâmplat de exemplu în cazul Rapidului, în mai multe rânduri. Cea de a treia ar fi cel mai negru coşmar al oricărui fan roş-alb-albastru şi ar reprezenta-o falimentul, ceea ce ar duce la desfiinţarea fostei campioane a României

Ewald Lienen nu are nici o luna pe banca OteluluiCotidianul Adevărul a prezentat azi o ştire exclusivă conform căreia antrenorul german Ewald Lienen, care a venit la echipă de aproape o lună, ar dori deja să plece de la Galaţi. Zvonul nu pare deloc credibil, mai ales că ziarul central se foloseşte de surse caracterizate drept anonime pentru a întări subiectul. Aceeaşi sursă vorbeşte despre aducerea lui Gheorghe Mulţescu ca înlocuitor pentru Lienen. Contactat de Dunărea Bătrână, directorul general Narcis Răducan a negat vehement varianta ca Ewald Lienen să plece de la Galaţi, explicând că ziarul central e cum nu se poate mai departe de… adevăr.

Rundele 18 si 19 ar putea avea loc pe zapadaChiar dacă 8 cluburi din Liga I au cerut reprogramarea etapelor 18 şi 19, adică primele două din retur, pentru la anul, Liga Profesionistă de Fotbal a refuzat să asculte, iar meciurile respective se vor juca în această iarnă, chiar dacă există pericolul ca zapada şi frigul să strice spectacolul sportiv.

Intrare Fotbal Arena Bariera Sâmbătă şi duminică s-au desfăşurat meciurile etapei a 10-a a celei de a 29-a ediţii a Campionatului de Minifotbal pentru Amatori Galați. Milan continuă să conducă în clasament după ce a depăşit un nou moment dificil, învingând pe Lyon cu 3-1. Ştiinţa nu se lasă însă şi, cu un meci mai puţin disputat, o urmăreşte îndeaproape. Iată rezultatele:

Enes SipovicFundaşul central a marcat primul său gol într-un joc oficial al Oţelului în minutul 78 al partidei pierdută cu 4-3 pe terenul Viitorului Constanţa. Deşi este apărător, Sipovic a fost trimis în atac pe finalul meciului, amintind suporterilor roş-alb-albaştri de felul în care era folosit Vasile “Pluto” Brătianu în anii ‘90. Bosniacul a fost decisiv şi la marcarea golului 3 al Oţelului, când mingea lobată de el peste portarul gazdelor a fost introdusă în proprie poartă de către Bejan.

Mai multe articole..

Autentificare

Donatii


Dacă doriţi să sprijiniţi Dunărea Bătrână puteţi contribui apăsând butonul "Donate"

Galerie video

Chat

Sugestii

Comunitati

Sondaj

V-ati dori ca suporterii sa refaca Otelul de la zero?

Editoriale

Urmăreşte-ne

     

Vizitatori online

Now online:
  • 4 guests
Total members: 2355

Facebook