image image image image image image
Prima înfrângere și șah-mat la antrenor Luni, 23 Octombrie 2017 20:35 CSM Roman – SC Oţelul Galaţi 2-1(1-0) Al 9-lea meci disputat de Oțelul în acest sezon a reprezentat și prima înfrângere.
Victorie clară la Valea Mărului Duminică, 08 Octombrie 2017 16:38 Avântul Valea Mărului – SC Oţelul Galaţi 1-4(1-2) Oţelul a revenit pe primul loc în clasament după ce a profitat de pasul greşit al celor de la Hărman şi a câştigat cu 4-1, în deplasare, la Valea...
Doar remiză la Darabani Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 19:39 Sănătatea Darabani – SC Oţelul Galaţi 1-1(0-0) Oţelul nu a obţinut decât un punct în deplasarea de la Darabani, deşi pornea ca favorită, coborând astfel pe locul 3, după 5 etape disputate.
Oţelul învinge, dar nu convinge Duminică, 17 Septembrie 2017 10:25 SC Oţelul Galaţi – Bucovina Rădăuţi 2-0(1-0) Oţelul şi-a recuperate palmaresul şi trofeele!
Remiză norocoasă la Focşani Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 18:17 CSM Focşani - SC Oţelul Galaţi 1-1(1-0) Oţelul a obţinut doar o remiză, în deplasare la CSM Focşani, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii a 3-a.
OŢELUL - LIDER CU PUNCTAJ MAXIM Duminică, 03 Septembrie 2017 10:18 Oţelul a debutat cu dreptul în Liga a 3-a, înregistrând două victorii în primele două partide ale sezonului, ambele pe teren propriu.Rezultatele plasează SCOG pe primul loc al seriei dar trebuie să ţinem cont şi de calitatea scăzută a celor 2 adversari.
             

Zi de naştere

ROMANIA Viorel LEPĂDATU
Viorel  LEPĂDATU

implineste varsta de 24 de ani, peste 17 zile,
pe data de 16 iulie 2022 (N: 16 07 1998)

File de poveste

07.09.1988 / Oțelul - Juve 1-0

50 de legende / Nae Burcea

15.05.2011 / Oțelul - Poli 2-1

7 septembrie 1988, ziua în care Oţelul debuta într-o competiţie europeană, în Cupa UEFA, chiar cu Juventus Torino ...

Nae Burcea, considerat de mulţi poate cel mai tehnic jucător şi poate cel mai mare fotbalist din istoria Oţelului ...

15 mai e ziua în care am atins cerul, ziua în care Oțelul a fost cea mai bună echipă din lume pentru noi ...

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Enes SipovicFundaşul central a marcat primul său gol într-un joc oficial al Oţelului în minutul 78 al partidei pierdută cu 4-3 pe terenul Viitorului Constanţa. Deşi este apărător, Sipovic a fost trimis în atac pe finalul meciului, amintind suporterilor roş-alb-albaştri de felul în care era folosit Vasile “Pluto” Brătianu în anii ‘90. Bosniacul a fost decisiv şi la marcarea golului 3 al Oţelului, când mingea lobată de el peste portarul gazdelor a fost introdusă în proprie poartă de către Bejan.

Fetele merg mai departe in CupaLa prima participare din istorie în Cupa României, fetele de la Oţelul au reuşit performanţa de a se califica în Faza a II-a a competiţiei, acolo unde vor întâlni o echipă de prim eşalon!

Narcis RaducanDirectorul general Narcis Răducan s-a declarat siderat de felul în care au evoluat jucătorii Oţelului la partida pierdută cu 4-3 pe terenul Viitorului. Preşedintele a afirmat că indolenţii vor fi pedepsiţi, deşi nu a vrut să explice la cine se referă exact şi a promis că în iarnă vom avea parte de o campanie de transferuri care să completeze lotul. El a dat ca exemplu repriza a doua meciului, în care oţelarii au marcat de trei ori, ca punct de pornire pentru dubla cu Steaua din Cupă şi campionat.

Nu toti jucatorii merita tricourile din imagineViitorul Constanța – Oțelul Galați 4-3(4-0)
Situația Oțelului se complică pe zi ce trece, iar ultima partidă nu face decât sa confirme ca am intrat într-o vrie din care ne mai poate salva doar pauza de iarnă.

Otelul joaca in deplasare la Viitorul ConstantaDupă două meciuri fără victorie de la venirea noului tehnician Ewald Lienen, Oțelul Galați merge la Chiajna pentru a se duela cu Viitorul Constanța, formație aflată într-o situație critică, pe locul 17 al clasamentului după 3 înfrângeri consecutive.

Mai multe articole..

Autentificare

Donatii


Dacă doriţi să sprijiniţi Dunărea Bătrână puteţi contribui apăsând butonul "Donate"

Galerie video

Chat

Sugestii

Comunitati

Sondaj

V-ati dori ca suporterii sa refaca Otelul de la zero?

Editoriale

Urmăreşte-ne

     

Vizitatori online

Now online:
  • 5 guests
Total members: 2355

Facebook