STIRI Stadion “A avut loc acea întâlnire între dl. Adamescu şi Vlad Răpişcă”

Vlad Rapisca (stanga imaginii)Vlad Rapisca (stanga imaginii)La Lider Sportiv, team-managerul Cristi Munteanu a confirmat că administratorul special Vlad Răpişcă s-a întâlnit cu patronul Dan Adamescu, dar acesta din urmă a promis că se va implica pe parcursul campionatului. Oficialul roş-alb-albastru a explica că Oţelul are ACUM nevoie de bani, mai ales că nu mai există nici măcar o bază de antrenament unde lotul să se pregătească în condiţii normale!


Cristi Munteanu: “Da, a avut loc acea întâlnire între dl. Adamescu şi Vlad Răpişcă şi ni s-a transmis să începem startul pregătirilor, iar pe parcurs să fim susţinuţi de patron. Noi avem nevoie acum, pentru că în primul rând noi nu mai avem un teren de antrenament! Vă daţi seama, noi nu putem să disputăm meciurile amicale aici. Dumnezeule, este ceva incredibil, ireal, să vezi pe un teren de fotbal ţăruşi cu beton. Nu ştiu dacă s-a mai întâmplat vreodată aşa ceva. Multe situaţii ni se întâmplă numai nouă.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 otzelarul » 21-07-2015 14:43

Florin Marin a stat la reunire in tribuna

Ovidiu Burca este disparut in misiune

Vlad Rapisca cine stie pe unde mai umbla

Dan Adamescu este prea ocupat cu problemele lui cu politia/DNA-ul

Cristi Munteanu este singurul care mai da cate o declaratie presei respectiv suporterilor

PS : ce ar mai fi de spus ?
+1

otzelarul

  •  
  •  

#2 nicki55 » 21-07-2015 15:26

Daca informatiile vin cu debitul unei pipete , nu este a buna de loc! .. Acest individ, (adamescu) nu are de gand sa se implice .. L-a lasat pe babicu carne de tun :cantonament nu , teren de antrenament nu , transferuri inca nu , partide de verificare nu! Cu 200.000 de euro in cont, nu poti sa treci nici strada ! .. Daca se preda si babicu e clar .. Liga a - V - a... ne cheama ..
+1

nicki55

  •  
  •  

#3 otzelarul » 21-07-2015 17:54

Conform Prosport Ovidiu Burca se afla in discutii cu Valeri Moraru patronul celor de la Rapid Bucuresti ptr preluarea functiei de presedinte al giulestenilor...
+1

otzelarul

  •  
  •  

#4 Aruon » 22-07-2015 12:03

Sa ne lase naibii in pace TNG si Adamescu...se vede ca nu au de gand sa faca ceva pentru Otelul...ei au luat nu au dat...patroni de carton..rusine.

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |