Otelul vs Academica ClinceniOtelul vs Academica ClinceniAcademica Clinceni, una dintre cele mai antipatice echipe de fotbal care a trecut pe la Galaţi, ne-a învins sâmbătă cu 1-0 şi şi-a păstrat locul 2 în clasament, în timp ce Oţelul zace pe poziţia a 12-a. Iată ce au declarat oaspeţii după partida respectivă:

Andrei Niţu (căpitan Academica Clinceni): ”A fost o victorie muncită, după un meci extrem de greu. Am deschis scorul în prima repriză, apoi am muncit să conservăm rezultatul și să ne mai adăugăm încă trei puncte. Chiar dacă am fost puțin obosiți după meciurile și deplasările din ultima vreme, important e că am câștigat și că suntem acolo sus în clasament. Traversăm un moment bun și vrem să continuăm cât mai mult timp această serie pozitivă. Mă bucur că într-un interval scurt am reușit să formăm un grup unit și puternic.”

Gyuszi Balint (antrenor Academica Clinceni): "O victorie frumoasă, obținută de un grup minunat! Așa cum ne-am așteptat, am avut un meci extrem de dificil, mai ales că era al treilea dintr-o săptămână grea pentru noi. Am suferit, în special din cauza lipsei de prospețime, dar am dat dovadă de pragmatism și am obținut a cincea victorie consecutivă! Ne vom bucura de acest succes, ne vom bucura că am bifat o săptămână perfectă în ceea ce privește rezultatele noastre, dar de luni ne vom concentra pe meciul următor, unul extrem de incomod, împotriva Berceniului. Multă lume spune că avem obiectiv promovarea, dar o spun încă o dată: ne gândim doar la următorul meci!"