STIRI Liga 2 “Am înţepat-o[...] Golul marcat a fost unul de descătuşare pentru mine”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuFundaşul stânga al Oţelului, Robert Ciurea, a vorbit la emisiunea Divizia Locală, de la Digi 24 Galaţi, despre debutul său în faţa suporterilor roş-alb-albaştri, dar mai ales despre ce a însemnat pentru el primul gol în tricoul echipei noastre. Ciurea a devenit titular la Oţelul, după ce Lucian Murgoci, unul din căpitanii formaţiei, a refuzat să mai evolueze atât timp cât nu este plătit.


Robert Ciurea: “Iniţial am vrut să driblez portarul, dar mi-am zis că dacă nu scot penalty, ce fac? Aşa că m-am hotărât să dau la poartă, ca să fiu mai sigur. Am înţepat-o un pic şi, din fericire, mi-a ieşit. Ăsta a fost cel de-al patrulea meu meci oficial în tricoul Oţelului, dar primul în faţa suporterilor gălăţeni. Am jucat 90 de minute în aceste partide, în afara jocului de la Buzău, unde am evoluat doar 70 de minute. Într-adevăr golul marcat a fost un moment de descătuşare pentru mine, ţinând cont că eu nu prea am jucat foarte mult şi mă bucur că mi-am ajutat echipa.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 13-12-2015 20:23

hai sa revenim cu piciarele pe pamant am castigat 3 meciuri in liga2 din 17 am luat 11 batai si facem sarbatoarea galatilor ca am castigat un joc in ultima etapa repet la liga 2 ,echipa se afla pe penultimul loc ,facem niste articole de parca am fi pe loc de ucl ajunge sa munceasca sa scoata puncte si sa urce in clasament ce vad acum e echivalent cu un dezarstru lasati sarbatoarea ca nu-i loc

bigsorin

Login sau crează cont pentru a comenta              |