Alexandru AvramAlexandru AvramLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, conducătorul sportiv al Oțelului,” Vivi” Stamate, a vorbit despre situația la zi a lotului antrenat de Daniel Florea. Astfel, managerul sportiv a oferit detalii despre:

John Ibeh: ”A revenit în Galați, locuiește la niște amici de-ai lui. El a solicitat clubului să se pregătească cu echipa noastră. Este liber de contract, trebuie să clarificăm și noi situația financiară... În situația în care va fi favorabilă, mai mult ca sigur John Ibeh va rămâne la Oțelul.”

Raphael Stănescu: ”El este în cantonament, se pregătește cu echipa noastră. Este împrumutat de noi de la Dinamo, iar împrumutul expiră în vară. Poate pleca doar cu acordul nostru, iar noi îl dorim la Galați. Să vedem ce se va rezolva. Din ce știu eu, la Turnu Măgurele, unde a vrut el, este un plan de promovare în Liga a II-a. El este jucătorul Oțelului, sub contract până la 30 iunie.”

Viorel Ștefan: ”Și-a reziliat contractul de comun acord.”

Cheick Alan Diarra: ”Nu s-a prezentat la pregătiri, a plecat accidentat în vacanță, nu și-a revenit, iar în situația asta nici nu s-a mai prezentat.”

Alexandru Avram: ”Are probleme cu greutatea. Nu a venit la reunire cu greutatea normală, iar în situația asta nu se pregătește cu echipa!”

Samoel Cojoc: ”Nu s-a pregătit la reunire, dar s-a prezentat la antrenamentele echipei, acum este cu lotul în cantonament.”

www.sportgalati.com