STIRI Liga 2 Babicu a preferat Liga a III-a!

Cristi MunteanuCristi MunteanuCristi Munteanu a plecat unde a văzut cu ochii după experienţa negativă de la Oţelul, el preferând chiar să se mute la un club care se află într-o ligă inferioară diviziei în care este momentan formaţia noastră. Astfel, Babicu s-a întors acasă, în judeţul Tulcea, acolo unde a preluat pe Delta Dobrogea, echipă fondată în 2013, după dizolvarea Deltei Tulcea. Munteanu care şi-a dat demisia de la Oţelul între partidele cu Dacia Unirea Brăila şi Bucovina Pojorâta, meciuri ce au reprezentat 2 mari umilinţe pentru echipa roş-alb-albastră, a acceptat funcția de președinte la Tulcea, după ce fostul președinte de acolo, Florentin Manolache, a demisionat din motive de sănătate. Delta Dobrogea se află pe locul 2 în Seria a II-a a Ligii a III-a, luptându-se cu Juventus Bucureşti pentru promovare.
Revenind la Munteanu acesta preluase un post de conducere la Oţelul în septembrie anul trecut. Zvonurile anunţau că acesta urma să plece de la clubul gălăţean la o formaţie de Liga I, vorbindu-se despre Dinamo şi Concordia Chiajna ca posibile destinaţii, dar nimic nu s-a concretizat.

Cristi Munteanu: “Nu mai demult de o săptămână mi-am dat demisia de la Oţelul Galaţi şi am aceptat cu mare plăcere oferta de la Tulcea. Consider că e o mare provocare pentru mine faptul că vin la echipa din judeţul în care m-am născut. Din păcate, n-am avut posibilitatea în carieră să joc pentru echipa asta, dar am onoarea să fiu preşedinte. Avem posibilitatea de a promova în eşalonul secund şi aceasta este provocarea vieţii mele ca şi conducător şi am aceptat fără să stau prea mult pe gânduri. Nu e o ruşine să fiu la Liga a III-a, sunt în domeniul meu. De ce nu, într-o zi, poate Tulcea va juca în Liga I. Oraşul merită mult mai mult decât o echipă de Liga a III-a.”  

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 03-12-2015 15:11

bla ,bla , bla ! a inceput tare in declaratii . pentru noi nu reprezinta decat una din perioadele cele mai negre ale Otelului in toata existenta sa .
+2

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |