STIRI Liga 2 Babicu îşi doreşte ca Adamescu să bage bani la Oţelul

Dan AdamescuDan AdamescuLa reunirea lotului, team-mangerul Cristi Munteanu a declarat că speră ca patronatul Oţelului, în speţă Dan Adamescu, să contribuie la bugetul echipei cu o sumă de bani care să permită formaţiei noastre să se bată la promovare! Cel care deţine clubul de fotbal fanion al Galaţiului se află din august 2014 în arest la domiciliu, unde îşi aşteaptă sentinţa la apel, după ce a fost condamnat la patru ani şi patru luni de închisoare în dosarul în care este acuzat că ar fi mituit doi judecători pentru ca aceştia să dispună soluţii favorabile în cazul unor dosare de insolvenţă ale unor firme la care omul de afaceri era acţionar.


Cristian Munteanu: "Sper și îmi doresc din tot sufletul ca patronatul acestui club să ne susțină și să ne asigure un buget pentru a ataca promovarea. Este un moment zero, vom încerca să mai aducem 7-8 jucători cu experiență, dacă se dorește promovarea. Oțelul este condamnată să promoveze încă din primul an, pentru alt obiectiv noi nu vom rămâne aici. Sunt convins că Florin Marin va crea o echipă competitivă, deja a promovat mulți tineri și are capacitatea de a lucra cu ei.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 mihaiv » 17-07-2015 09:02

Si eu mi-am dorit in secret sa vina un print saudit sa bage bani la Otelul. Din pacate, s-au dus la PSG...
Are voie macar sa vorbeasca cu Adamescu avand in vedere ca in arest la domiciliu inseamna si ca are interdictie la comunicarea cu anumite persoane? Ca altfel, Babicu transmite telepatic dorinta si Adamescu teleporteaza banii...

mihaiv

  •  
  •  

#2 nicki55 » 17-07-2015 15:36

Asta ne-am dorit si noi babicule , tng si adamescu au avut numai mana de luat ! Cu siguranta nu se ajungea in aceasta situatie , daca anual cei in drept (tng si adamescu) , investeau cel mult 500.000 - 1.000.000 de euro ( daca se vedea buna intentie , se gaseau solutii si la nivel de urbe).. parere personala . Acum nu eram retrogradati , mutati din oras , desfiintati.. Prin revendicarea terenului de la baza Ancora , s-a tras si ultimul cartus ! A-si fi dorit, sa nu fie asa ..

nicki55

Login sau crează cont pentru a comenta              |